Muharrem İnce'den Yeni Parti Açıklaması Geldi, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adayı Kimdi Sorusuna Yanıt Verdi!

Uzun süredir yeni bir parti kurmak için kolları sıvadığı iddiası ile gündeme gelen Muharrem İnce ilk defa iddialara çok net yanıt verdi.
Muharrem İnce'den Yeni Parti Açıklaması Geldi, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adayı Kimdi Sorusuna Yanıt Verdi!

Uzun süredir yeni bir parti kurmak için kolları sıvadığı iddiası ile gündeme gelen Muharrem İnce ilk defa iddialara çok net yanıt verdi. Parti kurup kurmayacağı yönündeki soruları yanıtlayan Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak Abdullah Gül'ün gösterilmek istendiğini iddia eden İnce kendisinin Meral Akşener tarafından aday gösterildiğini söyledi. Detaylar haberimizde...

CHP'de küskünlerin toplanacağı yeni bir parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, Habertürk Yazarı Fatih Altaylı'ya konu hakkındaki merak edilen soruların yanıtlarını verdi.



MUHARREM İNCE YENİ PARTİ KURACAK MI?



Konu hakkında Fatih Altaylı tarafından yöneltilen soruya yanıt veren Muharrem İnce bu konu hakkında kimseye bir açıklama yapmadığını belirterek parti kurmadığını yeni bir yola çıktığını söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında Cumhurbaşkanı adayı olarak girdiği seçimden yüzde 31 oy aldığını hatırlatan İnce bu yolculuğu tamamlamak için geri döneceğini ve oy oranını yüzde 51'e tamamlamak için çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.



İnce parti kuracak mısınız sorusuna "Ben bir parti kurmuyorum. Ben yola çıkıyorum. Yüzde 31'le bıraktım. Şimdi onu yüzde 51'e çıkarmak için yola çıkıyorum. Bu yol Diyarbakır'da karpuz tarlasına gidiyor. Diyarbakır'da kardeşlerimle karpuz toplayacağım, Sümbül Deresi'nde işçilerle olacağım, Rize'de çay toplayacağım. Yollara çıkıyorum, halka emanet edeceğim kendimi. Parti kurmuyorum. Halkla beraber yola çıkıyorum. Harekete geçiyorum. Bir hareket başlatıyorum" diyerek parti kurmayacağını söyledi.



KEMAL KILIÇDAROĞLU SEÇİMLERDE ABDULLAH GÜL'Ü CUMHURBAŞKANI ADAYI GÖSTERMEK İSTEDİ!



Önceki dönemdeki Cumhurbaşkanı seçimleri hakkında da konuşan Muharrem İnce seçim sonrası aldığı yenilgiyi iyi yönetemediğini belirterek seçim gecesi önemli hatalar yaptığını söyledi.



İnce açıklamasında kendisinin Meral Akşener sayesinde aday olduğunu belirterek Kemal Kılıçdaroğlu tarafından çatı aday olarak gösterilmek istenen ismin Abdullah Gül olduğunu iddia etti. CHP'den birini aday gösterilmesinin asla düşünülmediğini belirten İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütün arzusunun eski Cumhurbaşkanı ve Erdoğan'ın kardeşim dediği Abdullah Gül'ü karşısına rakip olarak çıkarmak olduğunu söyleyerek çok konuşulacak açıklamalara imza attı.



Emlak365.com