Oy Oranlarına İlişkin Mahir Ünal'dan Geldi! İşte AK Parti ve Cumhur İttifakının Son Oy Oranları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal son dönemlerde sosyal medya ve siyasi gündemde yer alan eleştirilere yanıt verdi.
Oy Oranlarına İlişkin Mahir Ünal'dan Geldi! İşte AK Parti ve Cumhur İttifakının Son Oy Oranları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal son dönemlerde sosyal medya ve siyasi gündemde yer alan eleştirilere yanıt verdi. Mahir Ünal özellikle dile getirilen oy oranlarına dair açıklamalarda bulunurken AK Parti'nin oy oranının yüzde 43 ile yüzde 44 bandının altına düşmediğini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal gündemde yer alan iddialara dair konuşma yaptı.



AK Parti'nin 19'uncu kuruluş yıl dönümü öncesinde basın mensupları ile biraraya gelen Mahir Ünal merak edilen konu başlıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında siyasi ve ekonomi gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan Mahir Ünal, kendisine sorulan sorulara da yanıt verdi.



AK PARTİ'DEN OY ORANLARI AÇIKLAMASI



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, konuşmasının başında partinin kuruluş yıldönümü etkinliklerine ilişkin bilgiler verdi. Çok sade bir etkinlik olacağını ifade eden Mahir Ünal daha sonra AK Parti'nin icraatlarına değindi. Bu noktada AK Parti'den kurtulmalıyız diyenlerin hep hayal kırıklığına uğradıklarını ifade eden Mahir Ünal, AK Parti'nin milletle beraber inandıkları yolda yürüdüklerini ifade etti.



Son dönemlerde sosyal medya üzerinden sıkça yapılan oy oranları paylaşımlarına değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı.



"Ar-Ge Başkanlığımız düzenli olarak anket yaptırıyor. Tek bir anket yaptırmıyoruz, 3-4 farklı şirkete anketler yaptırıyoruz. AK Parti'nin oy oranı hiç yüzde 42-44 bandının altına düşmedi. Cumhur İttifakı'nın oy oranı ve Cumhurbaşkanımızın oy oranı yüzde 52'nin altına hiç düşmedi. Türkiye ekonomisi ile ilgili, AK Parti siyaseti ile ilgili oluşturulmak istenen simülasyon gerçeğe çarptığında hep dağıldı."



Sosyal medyada yer alan iddialara ilişkin de bir öneri de bulunan Mahir Ünal bu iddiaları ortaya atan partilerin böyle şeylere bel bağlamak yerine kendilerine güvenmeleri gerektiğini ifade etti.



Emlak365.com