Son Anket Sonuçlarını Canlı Yayında Açıkladı! Davutoğlu ve Babacan'ın Partilerinin Oy Oranları

Geleceği merak edilen ve önümüzdeki seçimlerde yer alacak Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin oy oranlarına ilişkin yeni bir değerlendirme geldi.
Son Anket Sonuçlarını Canlı Yayında Açıkladı! Davutoğlu ve Babacan'ın Partilerinin Oy Oranları

Geleceği merak edilen ve önümüzdeki seçimlerde yer alacak Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin oy oranlarına ilişkin yeni bir değerlendirme geldi. Bu değerlendirmede bu iki partinin bir sonraki seçimde alabileceği oy oranları değerlendirildi. İşte son anket sonuçlarına göre o rakamlar.

Siyaset gündeminin üzerinde durduğu konuların başında bir sonraki seçimlerde hangi partinin başarılı olacağı.



Bu alanda kamuoyunun merakını gidermek için gerçekleştirilen anket sonuçları da vatandaşlara bir bir duyuruluyor. Bu alanda yapılan son araştırmalardan bir tanesi de Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı'dan geldi.



SON ANKET SONUÇLARI



Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı partilerin geleceğine dair değerlendirmelerin yapıldığı ve Halk TV'de yayınlanan bir programa katıldı.



Burada önemli açıklamalarda bulunan Murat Sarı, Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi ile Ali Babacan tarafından kurulan Deva Partisinin oy oranlarına dair araştırma sonuçlarını paylaştı. Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Sarı bu iki partinin belli bir oy oranını geçemeyeceğini ifade ederek şunları söyledi.



"Hem Davutoğlu hem de Babacan çok bilimsel gidiyor. Ama ne denli başarı elde ederler bilmiyorum. Babacan ve Davutoğlu'nun partilerinin toplam alacağı oy yüzde 3"



Emlak365.com