SONAR Anketi Yayınlandı! Vatandaşa Göre Koronavirüs Sürecinde En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Oldu?

Türkiye'nin saygın anket şirketlerinden olan SONAR tarafından koronavirüs sürecinde en başarılı büyükşehir belediye başkanı anketinin sonuçları açıklandı.
SONAR Anketi Yayınlandı! Vatandaşa Göre Koronavirüs Sürecinde En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Oldu?

Türkiye'nin saygın anket şirketlerinden olan SONAR tarafından koronavirüs sürecinde en başarılı büyükşehir belediye başkanı anketinin sonuçları açıklandı. En başarılı belediye başkanlarının listesinin açıklandığı ankette bazı büyükşehir belediye başkanlarının öne çıktığı görüldü. En başarılı büyükşehir belediye başkanı kim oldu?

Türkiye'de koronavirüs sürecindebüyükşehir belediye başkanlarının icraatları ve vatandaşlardan gördükleri takdir konusunda SONAR Araştırma Şirketi tarafından bir anket düzenlendi. Binlerce vatandaşa sorular sorular sonucunda en başarılı büyükşehir belediye başkanları belirlenirken bazı isimlerin ön plana çıktığı görüldü.



SONAR ANKETİNE GÖRE EKREM İMAMOĞLU EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLDU



Büyükşehir belediye başkanları ile alakalı olarak yapılan ankette zirvede İstanbul Büyükşehir Belediye Ekrem İmamoğlu yer aldı. Ankete katılanların yüzde 58,3'ünün başarılı bulduğu İmamoğlu'nu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yüzde 57,6'lık oranla takip etti.



Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer'in ardından yüzde 56,4'lük oranla Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen gelirken onu yüzde 55,6'lık oranla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip etti.



EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI LİSTESİ



En başarılı büyükşehir belediye başkanları listesinin beşinci sırasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yüzde 54,3'lük oranla yer aldı. Bu ismi yüzde 54,2'lik oranla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay takip etti.



Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 53,7'lik oranla listenin yedinci sırasında yer aldı. Büyükerşen'i yüzde 52,6'lık oranla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin takip etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Erdün ise yüzde 52,1'lik oranla dokuzuncu sırada yer aldı. Listenin onuncu sırasında ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynal Abidin Beyazgül yüzde 51,5 oranla yer aldı.



Emlak365.com