Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi Eleştiren MHP Milletvekili Cemal Enginyurt Partisinden İhraç Edildi! İhraç İçin İlk Tepkisi Ne Oldu?

Bir süre önce ihraç talebiyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile alakalı olarak karar verildi.
Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi Eleştiren MHP Milletvekili Cemal Enginyurt Partisinden İhraç Edildi! İhraç İçin İlk Tepkisi Ne Oldu?

Bir süre önce ihraç talebiyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile alakalı olarak karar verildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi eleştiren Cemal Enginyurt bugün partisinden ihraç edildi. Cemal Enginyurt ihraç kararına ilk tepkisini sosyal medya aracılığı ile verdi.

MHP'nin en renkli milletvekillerinden olan Cemal Enginyurt için MHP Merkez Disiplin Kurulu'ndan ihraç kararı çıktı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi fındık rekoltesi ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle eleştiren Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt partisinden ihraç edildi.



FINDIK REKOLTESİ İÇİN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ



Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt bir süre önce Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin fındık rekoltesini açıklamasına büyük tepki göstermiş ve Pakdemirli'nin rekolteyi olduğundan yüksek açıkladığını iddia etmişti. Cemal Enginyurt yapmış olduğu açıklamasında, “Tarım Bakanı bugün fındık üreticisine ihane etmiştir.” ifadesini kullanmıştı.



Milletvekili Cemal Enginyurt aynı açıklamasının devamında, “Her yerde Cumhur İttifakı'nı anlatıp savunuyoruz. Biz sözlerimize hep Sayın Cumhurbaşkanı şeklinde başlıyoruz. Bu arkadaşlar buna karşılık bizi yok sayıyorlar. Bugün de bunu Tarım Bakanı yaptı. Fındık ile alakalı çalışmada biz neden yokuz. Cumhur İttifakı'nın milletvekili değilmiyiz.” şeklinde konuşmuştu.



MHP MERKEZ DİSİPLİN KURULU İHRAÇ KARARINI AÇIKLADI



MHP'nin Cemal Enginyurt için verdiği ihraç kararını MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk kamuoyuna duyurdu. Merkez Disiplin Kurulu Kararı ile alakalı yapılan açıklamada, “21 Temmuz 2020 tarihinde kesin ihraç edilmesi için MHP Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt MHP Disiplin Kurulu'nun 30 Temmuz 2020 tarihli kararı ile kesin olarak parti üyeliğinden çıkarılmıştır.” denildi.



CEMAL ENGİNYURT KARARA TEPKİ GÖSTERDİ: "İHRAÇLA BENİ SUSTURAMAZSINIZ!"



İhraç kararının açıklanmasının ardından bu karar ile alakalı olarak ilk değerlendirmeyi sosyal medya hesabından yapan Cemal Enginyurt tepkisini, “Beni MHP'den ihraç ettiniz ama ülkücülüğümü elimden almadınız, alamazsınız. Beni ihraç edenler için de bir gün sıra gelecektir. Beni susturamazsınız, sesimi kesemezsiniz. Ülkücülerin sesini kesmek kimsenin haddine değildir. Milletim için, devletim için ve Ordulu aziz hemşehrilerim için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da doğruları haykırmaya devam edeceğim.” sözleriyle gösterdi.



Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi Eleştiren MHP Milletvekili Cemal Enginyurt Partisinden İhraç Edildi! İhraç İçin İlk Tepkisi Ne Oldu?



Emlak365.com