Ünlü Sanatçı Serdar Ortaç'tan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açıklaması: 'Gördüğüm En İyi Lider'

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Jülide Ateş'in dunduğu “40” programına katılarak kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.
Ünlü Sanatçı Serdar Ortaç'tan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açıklaması: 'Gördüğüm En İyi Lider'

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Jülide Ateş'in dunduğu “40” programına katılarak kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Serdar Ortaç'ın siyasi görüşü ile ilgili soruya verdiği cevap sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Ünlü sanatçı gördüğü en iyi liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en ünlü sanatçılarından olan Serdar Ortaç'ın siyasi açıklamaları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Haber Global'de Jülide Ateş'in sunduğu “40” programına katılan Serdar ortaç kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Siyasi görüşünün sorulduğu soruya ise Serdar Ortaç'tan çok çarpıcı bir yanıt geldi.



Siyasi görüşünü açıklayan Serdar Ortaç, “Yaşım gereği çok sayıda lideri görme imkanım oldu. Bülent Ecevit'i gördüm, Kıbrıs Barış Harekatı'nı gördüm, Tansu Çiller'i ve Mesut Yılmaz'ı gördüm. Rahmetli Turgut Özal'ı görme imkanım oldu. Babam Adnan Menderes dönemini görmüş yaşamış ve onun bize aktardıkları var.” dedi.



CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN GÖRDÜĞÜM EN İYİ LİDERDİR



Siyasi fikrinin bulunmadığını söyleyen Serdar Ortaç, “Benim siyasi bir fikrim var diyemem. Ancak çok sayıda dönemi ve çok sayıda lideri görme imkanım oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan benim gördüğüm en iyi liderdir.” ifadelerini kullandı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile alakalı olarak değerlendirme de yapan Serdar Ortaç, “Hepimiz faniyiz, elbette hatalarımız vardır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da hataları olabilir. Her şeyi aynı anda nasıl düşünsün. Belki ekibine danışıyordur ve yanlış yönlendiriliyorlar. Ekibinden çatlak sesler çıkıyordur, bunu bilemeyiz. Belki de bir şey yaparken bu olmamalıdır diyordur ama ekibine güveniyordur bilemeyiz.” şeklinde konuştu.



12 ADAYI ALACAĞIZ!



Serdar Ortaç siyasi açıklamalarına, “Ben Cumhurbaşkanımızı çok beğeniyorum. Siyasi görüşten bahsetmiyorum, o beyefendiye çok büyük saygı duyuyorum. Sağcı, solcu meselesi benim işim değil, inanmıyorum ve sevmiyorum. Antalya Talebe Yurdu vardı çocukluğumuzda. Millet orada birbirini vururdu. 5 kuruş bulamazdık, gidip simit ve su satardık. Şimdi ise Instagram'da 12 Ada'yı nasıl alırız diye konuşmalar yapıyoruz, onu da alacağız göreceksiniz. Benim siyasi görüşüm bu yüzden Tayyip Erdoğan'dır.” sözleriyle son verdi.



Emlak365.com