DKY Sahil Konut Projesi Çalışmaları Başladı

DKY İnşaat'ın, Kartal sahil yolu üzerinde, denize ilk parselde yükselen, deniz ve ada manzarasına sahip DKY Sahil'in proje çalışmaları başladı.
DKY Sahil Konut Projesi Çalışmaları Başladı

DKY İnşaat'ın, Kartal sahil yolu üzerinde, denize ilk parselde yükselen, deniz ve ada manzarasına sahip DKY Sahil'in proje çalışmaları başladı.

DKY İnşaat'ın, Kartal sahil yolu üzerinde, denize ilk parselde hayata geçirilen, panoramik adalar ve deniz manzarasına sahip DKY Sahil projesinin hafriyat çalışmaları için ilk adım atıldı.

Çalışmalarına başlanan projede teslimlerin 2019'da yapılması düşünülüyor. Kullanışlı daire planları, sosyalleşme alanları, ulaşım ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. Projede, 2+1,5 daireler ve 4+1,5 dairelere kadar birçok seçenek sunuyor.

İstanbul'un yaşam kalitesinin en yüksek olduğu bölgeler arasında yer alan Kartal'da, DKY Sahil projesinin inşaat ruhsatını alarak hafriyata başladı. 5 bin metrekare alanda yapılacak projede DKY Sahil’de yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve yüzme havuzu bulunuyor.

Deniz ve Ada Manzaralı Konutlar

Anadolu Yakası'nın prestijli projelerinden biri olması planlanan DKY Sahil, proje bedeli 240 milyon lira olarak belirtildi. DKY Sahil projesi, 128 metrekare ile 328 metrekare arasında değişiklik gösteren 138 konuttan meydana geliyor. Denize 20 metre uzaklıkta yer alan proje, önü kapanmaz deniz ve adalar manzarasıyla dikkatleri çekiyor.

DKY Sahil, Kesintisiz Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasıyla kentin merkezinde yazlık havasında bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Projede buçuklu daire tipleri ile farklı bir konsept uygulayan DKY Sahil projesinde, 2+1,5 daireden, 4+1,5 daire seçeneği ile 10 farklı daire tipi bulunuyor.

Yeni İş ve Yaşam Merkezlerinin Arasında Yer Alıyor

Anadolu Yakası’nın seçkin AVM’lerine, hastanelerine, üniversite ve eğitim kurumlarına komşu olan proje, İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezlerinden biri olan Kartal'da hayat buluyor. DKY Sahil projesi, ulusal ve uluslararası firmaların yönetim merkezlerine, bankacılık üslerine, Tuzla Tersanesi ve Kartal Adalet Sarayı’na çok yakın bir lokasyonda yer alıyor.

Premium bir yaşam standardı sunan projede istendiği zaman açılabilen kayar katlanır camlarla kapatılmış balkonlarla, nefis manzaranın yaz kış yaşanmasına olanak sunuyor.

İstanbul'un dikkat çeken projelerinden olan DKY Sahil' sunduğu farklı ödeme tipleri ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. DKY Sahilden ev almak isteyenler için, 60 ay vade farksız veya 120 aya varan yüzde 0.45 vade seçeneği ile peşin ödemelerde yüzde 11’e ek yüzde 9 indirim uygulanan projede peşin fiyatına 18 ay DKY finansmanı sağlanıyor.

DKY Sahil Kartal konut projesinin sosyal olanakları arasında, Fitness salonu, Sauna, Güvenlik, Otopark, Yüzme havuzu, Yürüyüş alanları, Çocuk oyun alanları, Yeşil alan, Cafe bulunuyor.