1.000 ile 5.000 TL Akbank İsteyene Verecek! Koşulsuz, Masrafsız Herkese İster Cebinize İster ATM Hesabına

Faizsiz şartsız, koşulsuz Akbank kredisi için başvurular alınıyor. Süreç dolmadan bankaya başvuru yapana anlık ihtiyaçları için düşük limitli %0 faizle kredi verilecek.
1.000 ile 5.000 TL Akbank İsteyene Verecek! Koşulsuz, Masrafsız Herkese İster Cebinize İster ATM Hesabına

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında sağladığı faizsiz kredi paketine devam ediyor. Faizsiz kredi olanağından faydalanmak isteyenler için süreç daralırken anlık ihtiyacı olanlara sağlanan kredi olanaklarını sizlerle paylaşıyoruz.

AKBANK'TAN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Akbank tarafından açıklanan kampanya kullanımında tek bir koşul bulunuyor. Koşul ise daha önce Akbank ile çalışılmamış oluması. Akbank daha önce müşterisi olmamış llk defa Akbank ile çalışacak olan müşterilerine faizsiz kredi kampanyası sunuyor. Bankanın sunduğu kampanyadan yararlanacak olanlar başvurularını mobil uygulamadan yapacaklar.

Banka, Akbank Mobil Uygulamasını telefonlarına indiren vatandaşların faydalanabileceği kredi kullanımına ilişkin Akbank şu bilgiyi verdi.

Akbank açıklamasında faizsiz kredi teklifinin ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi süreci kapsamında sağlandığını ve yeni Akbanklı olan müşteriler için geçerli olduğunu açıkladı. Bu bilgiler ışığında faizsiz kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar "Kredi başvurusunu "Başlangıç Ürünleri" sayfasındaki "İhtiyaç Kredisi" seçeneği ile veya görüntülü görüşme sonrası Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması sonrasında mobil uygulama içerisinden gerçekleştirenler başvuruları değerlendirilip onaylandığı takdirde Akbank Mobil ve İnternet üzerinden kampanyadan yararlanabilir." açıklamasına göre başvurularını yapacaklar.

İSTEYENE 1.000 TL İSTEYENE 5.000 TL

Akbank tarafından ilan edilen kredi kampanyasında üst limit bulunmakta. Vatandaşlar ihtiyaçları kapsamında kredi başvurularını yapabilir ardından ise 5.000 TL faizsiz kredi kullanabilirler. Kredi kullanımları tamamen faizsiz, kredi tahsis ücreti olmadan masrafsız olacak.

5.000 TL ihtiyaç kredisi için ödeme planı: Yüzde 0 faiz oranıyla 12 ay vade ile ödenecek. Geri ödemeler aylık 416 TL taksitle yapılacak.