1.599 TL Ödeyerek Dilediğiniz Araca Sahip Olabilirsiniz! Vakıfbank Taşıt Kredisi Kampanyasını Duyurdu!

Vakıfbank’tan herkesi araç sahibi yapacak kampanya duyuruldu. İster sıfır ister ikinci el araç alımı kolaylaşıyor. Fiyatlar artmadan acele edin!
1.599 TL Ödeyerek Dilediğiniz Araca Sahip Olabilirsiniz! Vakıfbank Taşıt Kredisi Kampanyasını Duyurdu!

Ayda sadece 1.599 TL taksit ödeyerek araç sahibi olmak için Vakıfbank Taşıt Kredisi kampanyası kapsamında yer verilen avantajlı kredi seçeneklerini kullanabilirsiniz. Otomobil fiyatlarının son dönemde ciddi bir artış yaşamasının ardından gelen uygun taşıt kredisi kampanyaları ile vatandaşların rahatça araç sahibi olmaları sağlanması hedefleniyor. Kamu bankasından gelen bu destek ise düşük faizle araba almak isteyenlere destek oluyor.

En Uygun Faiz Oranları ile Taşıt Kredisi

En uygun taşıt kredisi faiz oranlarına sahip bankalardan biri olan Vakıfbank, 0 km veya 2. el araç alımına özel 1.599 TL taksit seçenekleri ile araç sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. Yüzde 1,59 olarak belirlenen faiz oranları sayesinde 48 ay vadede en uygun taşıt kredisi kullandırılması hedefleniyor. Otomobil piyasalarında araç fiyatlarının tüm zamanların en yüksek seviyelerine kadar çıkmasının ardından vatandaşların uygun finansman arayışları da artış gösterdi.

Taksit Ödemeleri 3 Ay Sonra Başlıyor!

1.599 TL Ödeyerek Dilediğiniz Araca Sahip Olabilirsiniz! Vakıfbank Taşıt Kredisi Kampanyasını Duyurdu!

Vakıfbank’ın taşıt kredisi fırsatlarından yararlanmak isteyenler ayrıca taksit ödemlerine tam 3 ay sonra başlayabiliyor. 3 ay ödemesiz dönemli kredi veren bankalar arasında da ilk sırada yerini almayı başaran Vakıfbank, bütçelerine uygun diğer ödeme seçeneklerinden de yararlanmak isteyenlere esnek bir ödeme planı sunmaya devam ediyor. Ödemelerini düşük taksit oranları ile gerçekleştirmek isteyenlere özel seçenekler bir arada sunuluyor.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Hesaplaması

Vakıfbank’tan sıfır veya ikinci el taşıt kredisi kullanacak kişiler için yüzde 1,59 faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleri uygulanmaktadır. 50.000 TL kredi için aylık taksit sayısı 1.599,73 TL olarak hesaplanmaktadır. Toplam geri ödeme miktarı ise 77.037,04 TL olarak hesaplanmıştır. Kredi kullanan kişilerin taksit ödemelerini 3 ay ertelemeli olarak veya 3 ayda bir eşit, artan, azalan, son taksit balon ve değişken taksitli gibi esnek ödeme planlarından yararlanarak da ödemesi mümkündür. En uygun taşıt kredisinden otomobil fiyatları daha da artmadan hemen yararlanabilirsiniz.

Genel Yayın Yönetmeni