20.000 TL Hemen Hesabınıza Yatsın Şubeden Çekin! Halkbank'tan Tek Şartlı İhtiyaç Kredisi

Halkbank müşterilerine 20.000 TL ihtiyaç kredisi sağlıyor. Anında kredi işlemleri hesaba düşen kredi banka şubesine giderek hemen çekilebilir. Nakit para ihtiyacı olanlar için kredi ödeme planı.
20.000 TL Hemen Hesabınıza Yatsın Şubeden Çekin! Halkbank'tan Tek Şartlı İhtiyaç Kredisi

Halkbank müşterilerine yada müşterisi olmayan vatandaşlara farklı kredi paketleri sunarak kendilerine uygun şekilde nakit kullanımı sağlıyor.

Bankanın maaş müşterisi olanlara kolay kredi imkanı sunan ve düşük faiz başta olmak üzere çeşitli imkanlar sağlayan Halkbank, müşterisi olmayanlar için de kampanyalı oranlar sağlıyor.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Halkbank ihtiyaç kredisinde vatandaşlar maaş müşterisi olmalarına göre "Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi, Kamu Çalışanlarına Özel Kredi ve Özel Sektör Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi" paketlerinden yararlanabilecekler.

Banka müşterisi olmayanlar için tüketii kredisi ve hızlı kredi sağlayan banka esnek ödeme seçenekleri sunuyor.

Bankadan kredi kullanarak nakit ihtiyaçlarını gidermek isteyenler, aylık eşit taksitli ödeme seçeneği dışında 2 ayda bir yada 3 ayda bir ödemeli imkanları tercih edenilirler. Bu kredi ödeme şeklinde vade süreci değişmez sadece ödenecek 3 aylık periyotlara göre hesaplanır. Örneğin aylık eşit taksitle kredi kullanan ve taksit tutarı 500 TL olan bir müşteri ödemelerini 2 ayda bir yapmak isterse her iki aylık dönemde 1000 TL ödeme yapar. Ödemeler 3 ayda bir olursa ödenecek taksit tutarı 1500 TL'ye çıkar.

Esnek ödeme seçenekleri sadece bu olanaklarla sınırlı değil.

Halkbank müşterilerinin aylık kazançlarına göre daha farklı ödeme şekilleri oluşturabilir. Örneğin elinde para kalan müşteriler ilk taksitleri daha yüksek tutardan ödeyebilir. Tam tersi şekilde nakit sıkıntısı geçmeyenler ilk taksitleri daha düşük tutarlı ödeme planları oluşturabilirler. Standart ödeme şekillerinin yanında müşteriler ayrıca balon ödemeli bir planda tercih edebilirler.

Halkbank'ın sağladığı kredi ödeme seçeneklerinin sonuncusu ise 3 ay ödeme erteleme. Banka müşterileri kredi kullanımının hemen ardından kredi ödemelerine başlamak istemezlerse 3 ay öteleme uyguluyor. Bu durumda kredi geri ödemeleri 33 ay vade ile yapılacak.

20.000 TL KREDİ HEMEN HESABINIZDA

20.000 TL Hemen Hesabınıza Yatsın Şubeden Çekin! Halkbank'tan Tek Şartlı İhtiyaç Kredisi

Halkbank 20.000 TL krediyi 36 ay vade ile yüzde 1.61 faiz oranıyla sağlıyor. Kredi ödemeleri ayda TL taksitle olurken 3 yıl sonunda 20.000 TL için ödenecek toplam rakam TL olacak. Dijital kanallardan başvuru yapıp onay alan müşteriler kredilerini hesaplarından kullanabilirler. Toplu almak isteyenler şubeye gidebilir paralarını çekebilirler.