20.000 TL'yle Sınırlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası Geldi! Sıcak Paraya İhtiyaç Duyanlar..

İNG Bank müşterilerinin sıcak paraya ihtiyaç duymaları durumunda aralık kampanyası ile talepleri değerlendirecek. Banka yani ay için tanışma faizi oranlarını açıkladı.
20.000 TL'yle Sınırlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası Geldi! Sıcak Paraya İhtiyaç Duyanlar..

İNG Bank müşterisi olmak isteyenler için özel bir kredi paketini hayata geçirdiğini resmi sitesinden ilan etti. Bir basın açıklaması yayımlayan İNG Bank, duyurusunda müşterisi olmayan ancak müşterisi olmak isteyen herkes için yüzde 1.48'den başlayan oranlarla kredi vereceğini duyurdu. Kamu bankalarında yüzde 1.55 faiz uygulanan ihtiyaç kredisinde, İNG Bank'ın açıkladığı oran dikkat çeken kampanyaların başında geliyor.

İNG BANK'TAN DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Aralık ayının girmesinin ardından yeni hafta öncesinde ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını ilan eden İNG Bank, faiz oranlarıın yüzde 1.48'den başladığını açıkladı. Banka müşterilerinin kredi puanına göre faiz belirleyecek. Eğer müşterilerin kredi risk puanları çok güvenilir seviyede yer alıyorsa kullanılacak kredi özellikleri en düşük maliyetli seviyeden hesaplanacak.

Müşterilerin risk puanu kötü durumda, bulunan konum en riskli, riskli, az riskli grupta yer alırsa o zaman maliyet oranları artacak. Banka çok güvenilir olanlar için yüzde 1.48'den başlayan oranlar sunacak. Kredi risk puanı çok kötü durumda olan müşterilere sağlanacak en yüksek faiz oranı yüzde 2.89 olacak. Banka başvuru aşamasında kredi kullanılmadan önce müşterilerine hangi faiz oranıyla kredi kullanabileceklerini bildirecek.

20.000 TL'yle Sınırlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası Geldi! Sıcak Paraya İhtiyaç Duyanlar..

LİMİT, VADE, FAİZ ORANI ÖZELLİKLERİ

1.000 TL'den 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredileri için uygulanacak faiz oranı yüzde 1.48, en uzun vade sürec, 36 ay olacak. Bu kredi limitinde 3 ay erteleme ve esnek ödeme seçenekleri de yer alacak.

20.001 TL'den 50.000 TL'ye kadar uygulanacak aylık faiz oranı ise kampanyadan farklı olarak yüzde 1.49'dan başlayacak. Müşteriler kolay ödeme avantajları ve 3 yıl vadeli ödeme planı oluşturabilecekler.

50.001 TL ile 70.000 TL arası kredi paketlerinde ise müşterilere kişiye özel bir faizle nakit destek verilecek. Kredi vadesi 50.001 TL ve üzeri için ise en fazla 24 ay vadeli olacak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ İÇİN

Banka kredi başvurusunda bulunacak olanlara "Kredi kampanyamız mevcut ING müşterilerine, 3-36 ay vadeler arasında geçerli olur ve dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır." açıklamasında bulundu. Müşteriler ilan edilen özellikler ile kredi çekmek istediklerinde şubelerden, mobil uygulamadan, internet bankacılığından başvurularını yapabilecekler.