2012 Model Volkswagen Passat Belediyeden 138 Bin TL Muhammen Bedelle Satılık

Ellek Belediyesi kendisine ait olan 2012 model aracı 138.000 TL muhammen bedel ile satışa çıkardı. Belediye başkanlığı yayımladığı duyurusunda satışların ihale ile olacağını duyurdu.
2012 Model Volkswagen Passat Belediyeden 138 Bin TL Muhammen Bedelle Satılık

Belediyelerin kendilerine ait arç satışları kapsamında yeni bir duyuru geldi. Ellek Belediyesi Başkanlığı kendisine ait olan bir aracı olduğunu ve ihale usulü ile satılacağını duyurdu. Belediyenin ilan ettiği satılık araç duyurusu ile satış fiyatına dair yayımlanan tablo detayları haberimizde.

BELEDİYEDEN SATILIK 2. ARAÇ

Ellek Beleditesi duyurusunda hizmet dışı alan Volkswagen-Passat-1,6 CC, Dizel, Manuel Vites, Siyah Renkli, Motor Gücü 77 kw, Sedan Otomobilin satışını yapacağını duyurdu. Söz konusu araç için 2886 sayılı yasanın 45’nci maddesi gereğince ihale düzenleneceğini duyuran belediye başkanlığı isteklilerin nasıl ve ne zaman başvuru yapacaklarını duyurdu.

İhale işlemlerinin 15.09.2021 Çarşamba günü saat:13.00’te yapılacağını duyuran Ellek Belediyesi, başvuruların ihale sürecinden önce tamamlanması gerektiğini ilan etti. İhaleye katılacak olanlar için bir liste yayımlandı. Katılımcılar listede yer alan başvuru evraklarını derleyecekler ve ihale başvurularını yapacaklar. İhaleye kendi adı ile katılmak isteyenler Nüfus cüzdan fotokopisi, Adres yerleşim belgesi, Geçici teminat Makbuzu veya Banka teminat mektubu evrakları ile başvurularını yapacaklar. Başvuru işlemlerine dair tüm ayrıntıları öğrenmek isteyenler ise Ellek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden tüm detayları öğrenebilecekler.

Araç Satış Tablosu

2012 Model Volkswagen Passat Belediyeden 138 Bin TL Muhammen Bedelle Satılık

Yukarıda yer alan tabloda aracın markası, özellikleri, modeli ve mevcut kilometre bilgisi paylaşıldı. Araç için 138.250 TL muhammen bedel belirleyen belediye başkanlığı geçici teminat bedelini ise 4 bin 147 TL olarak açıkladı.

Aracın tüm özellikleri müşterilere uygun olması durumunda ise başvuru işlemleri Ellek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne yapılacak. İstekliler ihale şartnamesi alacaklar, geçici teminat bedelini ödeyecekler, diğer evrakları derleyecekler ve başvurularını belediyeye bizzat yapacaklar.