2022 Yılı için Heyecanlandıran Altcoin Tahminleri! Amp, Audius ve Internet Computer Yüzde 1200 Fırlayabilir!

Kripto para piyasası yükselmeye devam ediyor. Bu süreçte Bitcoin2e bakarak AMP, AUDIUS, INTERNET COMPUTER altcoin tahminleri heyecana neden oldu.
2022 Yılı için Heyecanlandıran Altcoin Tahminleri! Amp, Audius ve Internet Computer Yüzde 1200 Fırlayabilir!

Kripto para piyasasında dengeler değişmeye devam ediyor. Bitcoin lider kripto para birimi olması sebebiyle altcoinleri de etkilemeye devam ediyor. Bitcoin fiyatlarında iki gündür yükseliş devam ediyor. 50.000 dolar direnç seviyesinin aşılmasının hemen ardından toparlanma sürecinin başladığının sinyalleri verilmeye başlandı.

Şimdilerde 53.000 dolar seviyesini aşmak için çalıştığını duyurdu. Bu seviyeyi aşmasının hemen ardından 3 trilyon dolarlık kripto para hacminin yeniden oluşabileceği düşünülüyor. Bu durumda gözler altcoin fiyatlarına çevrildi. Bunun üzerine heyecanlandıran rekor tahminler gelmeye devam ediyor.

2022 Yılı için Heyecanlandıran Altcoin Tahminleri! Amp, Audius ve Internet Computer Yüzde 1200 Fırlayabilir!

AMP FİYAT TAHMİNLERİ GELDİ

Altcoinlerden birisi olan AMP şimdilerde 0,050 dolardan satılmaya devam ediyor. Ancak son günlerde ivmeyi yukarı çevirmiş gibi görünüyor. Hareketli bir süreç devam ederken direnç seviyesi bekleniyor.

Bir sonraki direnç seviyesi ise 0,0658 dolar olarak açıklandı. Bu direnci başarılı bir şekilde aşması halinde 0.18 dolara kadar artabilecek. Yatırımcılar altcoin hakkında heyecanlı olduklarını dile getirdiler.

AUDIOS FİYATLARI NE OLACAK?

Audios altcoini için 200 günlük ortalamanın sağlanmasının ardından bu bölgenin de aşılması planlanıyor. Bitcoin fiyatlarının bundan sonraki süreçte de yükselmesinin hemen ardından MACD pozitif olarak açıklandı.

Daha önce Audios 1.72 dolar seviyelerinden işlem görürken yaşanan artış sonrasında 1.77 dolar seviyelerine çıktı. Yatırımcıların trende dönmesi halinde beklentileri ise birim fiyatının 3.24 dolar seviyelerine çıkması yönünde gerçekleştiği belirlendi. Bu artış yüzde 1200 oranında bir yükselişe işaret ediyor.

INTERNET COMPUTER TAHMİNLERİ AÇIKLANDI

ICP yaza kadar hazırlık gibi görünüyor. Bu süreçte şimdilerde fiyatı 28 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. Ancak sürecin pozitif olması sebebiyle şimdilerde 31.3 dolar seviyelerine çıkması bekleniyor. Yatırımcılar Bitcoin fiyatlarını takip etmeye devam ediyor. Orta ve uzun vadede Bitcoin fiyatlarının 57,74 dolar seviyelerine çıkması bekleniyor.

Yazımızda yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımlar kişisel araştırmalar sonucunda yönlendirilmelidir.

Genel Yayın Yönetmeni