25.000 TL'den 155.000 TL'ye Kadar Kamudan 2. El Araç Satışı! Marka Model Fiyat Tablosu

2. el araç almak isteyenler için Çorum İl Özel İdaresi kendi araçlarını satıyor. 25.000 TL, 30.000 TL, 32.000 TL muhammen bedel ile satılacak araçlar için teklif vermek isteyenler başvuru yapacaklar.
25.000 TL'den 155.000 TL'ye Kadar Kamudan 2. El Araç Satışı! Marka Model Fiyat Tablosu

İkinci el araç almak isteyenlere yeni bir kamudan araç satış ilanı yayımlandı. Çorum İl Özel İdaresi tarafından ilan edilen satışlarda eski model araçlardan oluşan bir filonun satılacağı duyuruldu. Tek tek satılacak araçlar için başvuruda bulunacak olanlar, her bir araç için ayrı ayrı teklif verebilecekler.

KAMUDAN ARAÇ SATIŞ İLANI

Yayımladığı duyurusunda araç satışlarına dair bilgi veren Çorum İl Özel İdaresi kaç aracın hangi usul ile satılacağını açıkladı. İlan edilen satış duyurusunda "İdaremiz taşınır kayıtlarında yer alan ve hizmetine ihtiyaç olmadığı için servis dışı tutulan 11 (onbir) adet araç ve 1 (bir) adet ekipmanın, ayrı ayrı satışı yapılmak üzere, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulüyle ihaleye çıkartılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Satışa Çıkarılan Araçların Fiyatları

Satışa çıkarılan araçlar için fiyat tablosu yayımlayan kurum en düşük fiyatlı aracın 25.000 TL olduğunu ilan etti. Listede yer alan en pahalı araç için 155.000 TL muhammen bedel belirlendi.

25.000 TL'den 155.000 TL'ye Kadar Kamudan 2. El Araç Satışı! Marka Model Fiyat Tablosu

İHALE İŞLEMLERİ

Söz konusu ihale işlemleri için bilgiler başvuru kılavuzunda ilan edildi. Çorum İl Özel İdaresi yayımladığı duyurusunda, araçlar için ihale işlemlerinin 3 Kasım tarihinde düzenleneceğini duyurdu. 3 Kasım Çarşamba günü saat 13.00'de başlayacak ihale öncesinde başvurular kabul edilecek. İhaleye katılacak olanlar başvurularını Çorum İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğünden alacakları ihale şartnamesine göre yapacaklar.

Başvurular için vatandaşlar ihale geçici teminatını ödeyip makbuzunu kuruma teslim edecekler. Başvurular esnasında ayrıca kimlik belgesi fotokopisi. başkası adına vekil olarak ihaleye katılanların, noterden onaylı vekaletname, adres beyanı evraklarını teslim edecekler.