5.000 TL Halkbank Mini Kredi! Hemen Başvurun Hemen Çekin

Halkbank düşük limitle ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşterilerine 5.000 TL'ye kadar kredi olanağı sunuyor. Banka düşük limitli kredi için kısa vadeli ve kolay ödemeli seçenekler sunuyor.
5.000 TL Halkbank Mini Kredi! Hemen Başvurun Hemen Çekin

Halkbank tarafından sağlanan ihtiyaç kredileri arasında herkes için geçerli kredi mini seçeneği bulunuyor.

Düşük limitli ihtiyaç kredileri için geçerli kredi mini seçeneğinde müşterilere hemen ödemeli seçenekler sunuluyor. İşte bankanın kredi mini paketi ve sunduğu özel ödeme seçenekleri.

HALKBANK'TAN KREDİMİ PAKETİ HEMEN ÇEKİN HEMEN ÖDEYİN

Halkbank tarafından sağlanan kredi mini paketi 5.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredileri için. Düşük limitle kredi ihtiyacı olan müşteriler bankanın sunduğu olanaklardan faydalanarak ihtiyaçlarını anında karşılayabilirler.

10 ay vadeli ödeme planı sunan Halkbank mini kredi paketiyle müşterilerine esnek ödeme seçenekleri de sunuyor. Müşteriler aylık eşit taksitli ödeme planı, artan taksitli ödeme planı yada azalan taksitli ödeme planı tercih edebilirler. Bunun dışında müşterilere 3 ayda bir ödemeli kredi ödeme olanağından da yararlanabilirler.

Banka resmi sitesinden kredi kullanımlarına dair açıklamasında şu bilgileri verdi.

"5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,60 faiz oranı ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle 10 ay vadeli kredimizdir. 5.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %1,60 faiz oranıyla tahsis ücretli olarak kullanabilirsiniz. Kredi ödemelerinizi; Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz."

MİNİ KREDİ TÜM ÖZELLİKLER

Halkbank'tan mini kredi kullanacak olan bir müşteri için sağlanan kredi limitinden uygulanan faiz oranına ve örnek maliyet tablosuna dair tüm özellikler aşağıda yer aldığı gibi.

* Kredi mini aylık faiz oranı yüzde 1.60

* Kredi ödemelerinde esnek ödeme seçenekleri mevcut.

* Kredi ödemeleri 10 ay vadede yapılabilir.

* Kredi limiti 5.000 TL

Kredi Maliyet Tablosu

5.000 TL Halkbank Mini Kredi! Hemen Başvurun Hemen Çekin

KREDİ BAŞVURULARI

Kredi mini için başvuru yapacak olan vatandaşlar Halkbank şubelerinden Halkbank mobil uygulaması üzerinden ve Halkbank internet bankacılığı üzerinden başvurularını yapabilirler.