95.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Ziraat Bankası İcralık Araçları Kaçırmadan Alın

İcralık araç satışında en çok rağbet gören bankaların başında gelen Ziraat Bankası, 95.000 TL’den 450.000 TL’ye kadar taşıtlardan oluşan oldukça geniş bir garaja sahip.
95.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Ziraat Bankası İcralık Araçları Kaçırmadan Alın

İcralık araç satışında en çok rağbet gören bankaların başında gelen Ziraat Bankası, 95.000 TL’den 450.000 TL’ye kadar taşıtlardan oluşan oldukça geniş bir garaja sahip. Siz de icralık araç almak için bankaların satış listelerini takip ediyorsanız bir de Ziraat Bankası’nın kapsamlı seçeneklerine bir göz atın.

Ziraat Bankası, borcunu ödeyemeyen müşterilerinden aldığı teminat kapsamındaki araçları satışa çıkarmakta. Bireyler ve firmalar, satışa konulan araçları ihtiyaçları doğrultusunda satın alma şansına sahip olabiliyor. Ziraat Bankası’nın kredi hacminin yüksek olması, araç sirkülasyonunun çok fazla olmasını beraberinde getirmekte.

Teklifini Ver Aracını Al, Uygun Fiyata Araç Alımı İçin Doğru Tercih Ziraat Bankası

Bankalar tarafından teminata alınan araçların borcun ödenmemesi sebebiyle bankaya kalması, banka açısından bazı maliyetleri de beraberinde getirmekte. Araç bakımı, trafik sigortası gibi maliyetlerin yanı sıra amortisman giderleri de bankaları ciddi anlamda etkilemekte. Diğer bankalar gibi Ziraat Bankası da rehinli araçları bir an önce elinden çıkarmanın derdinde. Hâl böyle iken Ziraat Bankası icralık araç satış sitesinin piyasa fiyatlarının altında satış tutarlarının yer aldığı bir platform halini aldığını görebiliyoruz.

95.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Ziraat Bankası İcralık Araçları Kaçırmadan Alın

Size sunmuş olduğumuz icralık araç sitesini incelediğinizde ihtiyaca yönelik her türlü aracın satışta olduğunu göreceksiniz. Otomobilden ticari araca, otobüsten kamyonete kadar birçok araç tipi, bu uygulama üzerinden satılmakta.

Ziraat Bankası icralık araç satış sitesinde birçok arama kriterine göre aklınızdaki aracı arama şansına sahipsiniz. Model yılı, marka, fiyat ve motor hacmi gibi kriterlere göre kendi arama skalanızı belirleyebilir, böylece almak istediğiniz araca çok daha kolay ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitede yer alan çeşitli kategorilerden yararlanarak fiyatı düşen, yeni eklenen, ihalesi devam eden araçlara da erişebilirsiniz.

Ziraat icralık araçlar için teklif vermek istediğinizde en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek araç satış şartnamesini imzalamanız gerekmekte. Bankanın uygun görmesi ile beraber size sunulacak şifreyle sisteme girebilir, almak istediğiniz araç için teklifinizi sistem üzerinden iletebilirsiniz. Araç değerinin ortalama %6’sına denk gelen teminatı da teklif sürecinde yatırmanız gerekmekte. İhalesi sizde kalan araçların alım işlemleri için tekrar Ziraat Bankası şubesine gitmeniz ve satış işlemini tamamlamanız gerekecektir.

Ziraat Bankası’nın icralık araç satışları için BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ. Size sunmuş olduğumuz link üzerinden yalnızca Ziraat Bankası’nın araç portföyüne ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Emlak365.com