Akbank'tan 1 Milyon TL KONUT KREDİSİ! %2.99 faiz oranı ve 10 yıllık ödeme imkanı

Milyonlarca ev sahibi olmak isteyen vatandaşa umut olacak konut kredisi Akbank'tan geldi. Ev fiyatlarının Milyon liraları bulduğu son günlerde Akbank'ın 1 Milyon TL'lik konut kredisi gündeme bomba gibi düştü.
Akbank'tan 1 Milyon TL KONUT KREDİSİ! %2.99 faiz oranı ve 10 yıllık ödeme imkanı

Türkiye'deki 3 Büyükşehir olan İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere bir çok büyükşehirde konut fiyatları akıl almaz derecede yükseldi.

2020-10-27-095426.jpg

Artan fahiş konut fiyatlarına ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine Bakanlığı tarafından atağa geçildi. Bu kapsamda bankalara uygun faizli konut kredisi verilmesi için talimat vrilmesi ile birlikte Akbank'tan çözüm gecikmedi.

1 MİLYON TL'LİK KONUT KREDİSİNİN AYRINTILARI BELLİ OLDU

Türkiye'deki binlerce liralık dev ekonomi bütçesi ile hizmet veren Akbank'ın 1 Milyon TL'lik konut kredisinin detayları belli olurken ev alacaklar için de en büyük kredileri veren bankalar arasında yerini aldı. En düşük 1+1, 2+1 ya da 3+1 gibi evlerin 1,2 ve 3 Milyon TL'yi aşması ile 1 Milyon TL'lik kredi vatandaşa büyük yardımcı olacak. Peki 1 Milyon TL'nin geri ödemesi ve toplam faiz oranı ne kadar?

%2.99 FAİZ ORANI

1 Milyon TL'lik konut kredisinin toplam faiz oranı %2.99 olarak belirlenirken toplam vadesi ise 10 yıllık yani 120 ay olarak oluşturuldu. 129 ay vadeli geri ödeme planında kredi çeken vatandaşların aylık tutarı 30 Bin 797 TL olurken toplam geri ödeme limiti ise 3 Milyon TL'yi aşıyor.

kon.jpg

Akbank'ın konut kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşların faiz oranlarını öğrenebilmeleri için Akbank'ın resmi web sitesini ziyaret etmeleri yeterlidir. Kredilerden faydalanmak isteyen vatandaşların en yakın Akbank şubelerine gelmeleri ve işlem yapmaları gerekmekte.

Bankaya gösteriler gelir beyanı ile birlikte başvuru şart ve koşullarını sağlayan her T.C. vatandaşına konut kredisi aktarımı yapılacaktır.