Arsa Yatırımı Yapacaklar Dikkat! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Konut İmarlı Arsaları Satışa Çıkardı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından konut imarlı 3 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsa yatırımı yapmak isteyenlere imkan verilen arsa satış ilanında ihale detayları açıklandı.
Arsa Yatırımı Yapacaklar Dikkat! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Konut İmarlı Arsaları Satışa Çıkardı

Arsa yatırımı yapmak son dönemlerde oldukça kazançlı bir iş haline geldi. Kısa sürelerde değerleri katlanan arsalar yatırımcılarına inanılmaz miktarlarda kazanç sağlıyorlar. Gayrimenkul piyasasında da yatırım amacıyla satın alınacak arsaların sayısı oldukça azaldı. Belediyeler kendi mülkiyetlerinde olan arsaları satışa çıkarak gayrimenkul sektörünün arsa sıkıntısına bir nebze çözüm üretebiliyorlar.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARSA SATIŞ İLANI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sık sık arsa satışı yapan belediyeler arasında başta geliyor. Belediye mülkiyetlerinde bulunan çeşitli imar durumlarına sahip arsalar zaman zaman satışa çıkarılıp vatandaşlara satın alma imkanı veriliyor. Bu yönde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir arsa satış ilanı yayınlandı. Buna göre Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde bulunan 3 adet arsanın ihaleyle satılacağı duyuruldu.

ARSALAR İÇİN BELİRLENEN MUHAMMEN VE RAYİÇ BEDELLERİ AÇIKLANDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan arsa satış ilanı ile satılacak olan arsalar için kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı. Buna göre satışa sunulan 3 adet arsa da Oğuzeli ilçesinde Körkün Mahallesi'nde bulunuyor.

Satışı ihale yoluyla gerçekleştirilecek olan arsalar için mali şartlar da açıklandı. Buna göre 539 ada 1 parselde yer alan 2.415 metrekarelik konut imarlı arsa için 600 TL rayiç bedel, 1 Milyon 449 Bin TL muhammen bedel ve 43.470 TL de geçici teminat bedeli belirlendi.

Aynı yerde 539 ada 2 parselde bulunan 2.538 metrekarelik konut imarlı arsa için ise 650 TL rayiç bedel, 1 Milyon 649 Bin TL muhammen bedel ve 49.496 Bin TL geçici teminat bedeli belirlendi.

Diğer iki arsa ile aynı mahallede bulunan 560 ada 1 parseldeki 27.832 metrekarelik konut imarlı arsa için 550 TL rayiç bedel, 15 Milyon 308 Bin TL muhammen bedel ve 459 Bin TL de geçici teminat bedeli belirlendi.

Arsa Yatırımı Yapacaklar Dikkat! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Konut İmarlı Arsaları Satışa Çıkardı

İHALE NE ZAMAN, NASIL YAPILACAK?

Gaziaqntep Büyükşehir Belediyesi tarfaından satılacak olan 3 adet konut imarlı arsa için kapalı teklif usulü ile ihale yapılacak. İhaleler 6 Ekim 2021 tarihinde saat 15:0='da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. İhaleye katılacak olanlar 6 Ekim 2021 günü saat 12:00'a kadar tekliflerini teslim etmeleri gerekiyor.