Bakan Murat Kurum'dan Alt Gelir Grubu Ucuz Konut Müjdesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bakanlık olarak alt gelir grubu ve emekliye ucuz konut projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.
Bakan Murat Kurum'dan Alt Gelir Grubu Ucuz Konut Müjdesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bakanlık olarak alt gelir grubu ve emekliye ucuz konut projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Mersin'de yapmış olduğu ziyaretler kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.



Mersin'de gerçekleştirilen önemli projelerin açılışlarını gerçekleştiren Bakan Kurum ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak önemli açıklamalarda bulundu.



Bakan Kurum'dan Emeklilere Ucuz Ev Müjdesi Geldi!



Bakan Murat Kurum Mersin ziyareti esnasında TOKİ Mersin Emekli Konutları ve Mersin alt gelir grubu kontu projeleri için arazi değerlendimsenide bulunduklarını söyleyerek "Mersinimiz'in çok beklediği, TOKİ ile hem emeklilerimize hem de sosyal anlamda alt gelir grubuna yönelik konutlar için bugün arazilerimize baktık.



Bunların da kararlarını aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte hem emeklilerimize hem de alt gelir grubuna yönelik projeleri gerçekleştiriyor olacağız." dedi. TOKİ Mersin projeleri için arazilerin belirlenmesinin ardından ihale sürecine geçilerek konut üretimine ivedilikle başlanması bekleniyor.



Mersin Kentsel Dönüşüm Projeleri Süratle Tamamlanacak



Bakan Kurum şehirdeki kentsel dönüşüm projelerine de değinerek "Merkez Akdeniz ilçesindeki Ataş bölgesi ile Bahçe ve Barış mahallelerinde vatandaşların rıza gösterdiği kentsel dönüşüm projelerini yapmak istiyoruz.



Bu artık elzem. Çünkü gerçekten orada hem sosyal donatı hem de alt yapı anlamında büyük sıkıntılar var. Bu sıkıntıları bizim aşmamız gerekiyor. Örnek dönüşümü Mersin'e inşallah yapıp, tüm kent için örnek bir proje yapma noktasında burada çalışmaları TOKİ eliyle başlatıyor olacağız." dedi.



Emlak365.com