Bu fiyata artık 2+1 daire yok Ziraat Bankası 582 bin liraya 600 m2 arsa üzerine kurulu 3 katlı bina satıyor

Yükselen ev fiyatları nedeni ile ev sahibi olmakta zorlanan kişiler bankalardan satılık daire ilanları için araştırmalara başlarken Ziraat Bankası'ndan satılık gayrimenkuller için yeni ilanlar yayımlandı.
Bu fiyata artık 2+1 daire yok Ziraat Bankası 582 bin liraya 600 m2 arsa üzerine kurulu 3 katlı bina satıyor

Ev sahibi olmak yükselen konut fiyatları nedeni ile nerede ise imkansız hale gelirken vatandaş daha ucuz fiyatlarla satılması nedeni ile rotasını bankalardan satılık ev ilanlarına çevirmişti. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası bankadan satılık ev arayan kişilerin en çok ziyaret ettikleri bankalar arasında yer alırken yayımlanan son ilanlarda farklı illerde yer alan çok sayıda konut kelepir fiyatlarla satışa çıktı. 

Ziraat Bankası Aralık ayı ilanları kapsamında 2023 senesine girmeden konut stokunu eritmek için büyük indirimler yaparken farklı şehirlerde yer alana bankadan satılık müstakil ev, bahçeli ev, dubleks daire, apartman dairesi yanı sıra satılık bina duyurularına yer verdi. Nerede ise ev fiyatına satılan binalar düşük fiyatları ile dikkat çekti. 

ZİRAAT BANKASI APARTMAN DAİRESİ FİYATINA BİNA SATIYOR! 

Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller ilanları arasında çok sayıda taşınmaz ilanı yer alırken satılık bina ilanları ise satış fiyatları ile dikkat çekti. Sivas Merkez ilçesinde yer alan 600 m2 arsa üzerine kurulu bulunan 3 katlı bina 582 bin liralık satış fiyatı ile ilanlarda yer aldı. 

Bu fiyata artık 2+1 daire yok Ziraat Bankası 582 bin liraya 600 m2 arsa üzerine kurulu 3 katlı bina satıyor

Şanlıurfa Hilvan'da yer alan 370 m2 binanın satış fiyatı 910 bin lira olurken Adıyaman'da 535 m2 büyüklüğe sahip altı dükkan olan 4 katlı binanın satış fiyatı ise 1 milyon 127 bin 500 TL olarak duyuruldu. İstanbul Bağcılar'da yer alan arsa nitelikli binanın satış fiyatı ise 2 milyon 430 bin TL olarak ilan edildi. 

BANKADAN SATILIK EV NASIL ALINIR, ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKULLER İLANLARI NEREDE YAYIMLANIYOR?

Ziraat Bankası tüm satılık gayrimenkul ilanlarını kendi resmi sitesi olan Ziraat Bankası intengo sitesi üzerinden yayımlamakta olup her ilan için satış koşulları ve fiyatları ilanlarda yer almaktadır. Belirlenen teminat tutarı en yakın bankaya yatırılarak konutlar için teklif verilmekte ve bu şekilde satın alım yapılmaktadır. Banka satılık gayrimenkul ilanları kapsamında konutların yanı ısra işyeri, depo, arsa, tarla, bahçe ve fındıklık gibi taşınmazların da satışlarını yapmaktadır.