Çift katlı 150 metrekare prefabrik ev! Kampanyalı fiyat açıklandı!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler fiyat araştırması yapıyorlar. Prefabrik ev yaptırmak ucuz mudur? Prefabrik evler için hangi kampanyalar var? Çift katlı prefabrik evlerin yaptırma maliyetleri ne kadar?
Çift katlı 150 metrekare prefabrik ev! Kampanyalı fiyat açıklandı!

Ev yaptırmak için uygun bir araziye sahip olanlar müstakil ev planlamalarını en ucuz maliyetle nasıl gerçekleştirebileceklerine dair araştırmalarda bulunuyorlar. İnşaat maliyetlerinde her ay meydana gelen artışların ardından betonarme yapılara alternatifler değerlendiriliyor. En önemli alternatif ise prefabrik evler oluyor. Ancak onların da fiyat skalası oldukça geniş olabiliyor. Bundan dolayı kapsamlı bir fiyat araştırması yapmayanlar yüksek fiyatlarla karşılaşabiliyorlar. 

PRERABRİK EVLER UCUZ MU?

Prefabrik evlerin popüler olmasının ardından insanlar bu evlerin çok ucuz olduğuna dair bir düşünceye kapılıyorlar. Ancak prefabrik ev yaptırmak için de ciddi maliyetlerin göze alınması gerekiyor. Bu maliyet biraz da yaptırılacak olan prefabrik eve göre değişebiliyor. 3. sınıf kalitede malzeme ile üretilen küçük prefabrik evleri ucuz fiyata yaptırabilmek mümkün. Bu evlerin kullanım ömrü kısa olacağı için yanlış bir hamle olacaktır. iyi bir prefabrik ev betonarme ev kadar maliyetli değildir. Buna karşın yine önemli tutarlarda ödeme yapmak gerekebilir. 

PREFABRİK EVLER HER BÖLGE İÇİN UYGUN MUDUR?

Türkiye'de 7 ayrı bölge bulunduğu için bu bölgelerin iklim koşulları da birbirinden farklı olabiliyor. Bu farklılık da prefabrik evlerin her bölge için uyumlu olup olmayacağı sorusunu akıllara getiriyor. Bu konuda prefabrik ev yaptırırken mutlaka ilgili firmadan fikir alınmalıdır. Sıcaklığın çok fazla olduğu bölgelerde kullanılacak malzeme ile çok yağışlı bölgelerde kullanılacak olan malzeme aynı olmamalıdır. Bu hassasiyetle üretilen prefabrik evler hem sorunsuz olacaktır hem de uzun yıllar dayanabilecektir. 

PREFABRİK EVDE TAKSİT OLUR MU?

Prefabrik evlerde taksit olma imkanı bulunmaktadır. Buna satışı yapan firma karar vermektedir. Bazı firmalar uzun taksitler şeklinde ödeme kabul ediyorlar. Bazı firmalar ise kredi kartına taksit yapmayı önerebiliyorlar. İhtiyaç kredisi çekerek prefabrik ev yaptırmak da bir tercih olarak kullanılabilmektedir. İmkanı olanlar ise peşin ödemeyi daha çok tercih etmektedirler. 

ÇİFT KATLI PREFABRİK EV FİYATLARI!

Çift katlı 150 metrekare prefabrik ev! Kampanyalı fiyat açıklandı!

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler kriterlerini üst seviyede tutmaları durumunda karşılaşacakları maliyetleri merak ediyorlar. Dört dörtlük şeklinde tabir edilebilecek çift katlı prefabrik evler için örnek fiyatlar belli oldu. Buna göre fiyatlar 939.900 TL'den başlayıp 982.900 TL'ye kadar çıkıyor. Bu evler 140 - 150 metrekare büyüklüğünde olurken villa konseptinde tasarlanıyorlar. 

Not: Sitemizde prefabrik ev satışı yoktur. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler bu alanda faaliyet gösteren herhangi bir firmaya başvurmalıdırlar.