Çift katlı prefabrik evlerde kampanya! Fiyatlar açıklandı, bu paraya villa konforu!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler Mayıs ayı kampanyalarını araştırıyorlar. Çift katlı prefabrik evler için yeni kampanyalı fiyatlar belli oldu! Villa konforunda prefabrik evler kaç TL'ye yaptırılabilir?
Çift katlı prefabrik evlerde kampanya! Fiyatlar açıklandı, bu paraya villa konforu!

Prefabrik ev yaptırmak son aylarda oldukça yaygın bir hale geldi. Bu durumun bazı teşvik edici gerekçeleri bulunuyor. Bu yoğun talepten dolayı prefabrik ev yaptırmak isteyenler bu evler hakkında daha kapsamlı bilgileri araştırıyorlar. İmar durumunda ev yapım maliyetlerine kadar prefabrik evlerin avantajlarını öğrenenler tüm planlarını bu evlere sahip olmak için yapıyorlar. 

DEPREME KARŞI KORUYOR!

Türkiye'nin bir deprem gerçeği olduğu çok acı bir şekilde Kahramanmaraş depreminde bir defa daha tecrübe edinildi. Bu depremin ardından insanlar yaşadıkları evleri sorgulamaya başladılar. Betonarme evlerin her zaman bir deprem riski bulunurken prefabrik evler bu duruma alternatif oldu. Prefabrik evlerin depremde yıkılmama garantisi olmasa da betondan çok daha hafif bir malzeme ile üretilmeleri, yüksek katlara sahip olmamaları, deprem güvenlik testlerinden geçmiş olmaları gibi gerekçelerle bu evler ön plana çıktı. 

İLK KOŞUL UYGUN ARAZİ!

Prefabrik ev yaptırmanın ilk koşulu uygun bir araziye sahip olmaktan geçiyor. Genellikle kent merkezlerinde bu evleri yaptıracak bir alan bulunmuyor. Ondan dolayı kent çeperleri daha cazip hale geldi. Bu şekilde bir arazisi olan prefabrik ev yaptırmak için ilk koşulu geçebiliyor. Ancak arazinin ev yapımına uygun bir imar durumu olması gerekiyor. Örneğin arazinin yola cephesi olma şartı bunlardan birisi oluyor. 25 metre yola cephesi olmayan bir arazi için ev yaptırma izni verilmiyor. Bu konuda en net bilgi ilgili belediyenin imar biriminde edinilebilir. 

MALİYETİ DAHA DÜŞÜK!

Prefabrik evleri cazip yapan en önemli ayrıntı ise maliyeti oluyor. Betonarme bir evin maliyeti oldukça yükseldi. Aynı büyüklükte betonarme ev inşa edilecek olsa prefabrik ev yaptırmak için harcanan bütçenin iki katına ihtiyaç duyulacak. Ancak aşağı yukarı aynı konforu prefabrik evlerde yarı fiyatına bulmak mümkün olabiliyor. 

ÇİFT KATLI PREFABRİK EVLERİN FİYATLARI!

Çift katlı prefabrik evlerde kampanya! Fiyatlar açıklandı, bu paraya villa konforu!

Çift katlı prefabrik evler lüks kategorisine girebiliyor. Bu evlerde üst düzey konfor esaslı bir mimari planlama yapılıyor. Haliyle fiyatları da biraz yüksek olabiliyor. Çift katlı prefabrik evler için kampanyalı fiyatları bulmak mümkün. Örnek teşkil etmesi açısında bir firmanın kampanyalı fiyatlarına haberimizde yer veriyor. Buna göre 148 metrekare çift katlı prefabrik ev 915.900 TL'ye, 123 metrekare çift katlı prefabrik ev 945.900 TL'ye, 154 metrekare çift katlı prefabrik ev 946.900 TL'ye, 157 metrekare çift katlı prefabrik ev 947.900 TL'ye yaptırılabiliyor.

Not: Burada yer alan tüm veriler bilgilendirme maksatlıdır. Herhangi bir şekilde prefabrik ev satışı yapılmamaktadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler bu alanda faaliyet gösteren firmalarla iletişime geçmelidirler.