Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emlak ve kira piyasaları yakında dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emlak ve kira piyasaları yakında dengeye kavuşacak

Üç ay kadar önce ülke tarihinin en kritik seçimlerinden birisinin suhuletle gerçekleştirildiğini ifade eden Erdoğan, milletin takdir ve teveccühüyle beş sene daha ülkeye hizmet etme şerefine nail olduklarını açıkladı.

"319 BİN KONUT 1 SENE İÇİNDE TAMAMLANACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete söz verilen şekilde 319 bin konutun ilk bir sene içinde tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

"EMLAK PİYASALARI DENGEYE KAVUŞACAK"

Erdoğan, şunları kaydetti:

"Daha geçen aya kadar en fazla eleştiri konusu olan otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş stabilize oluyor. Emlak ve kira piyasası da yakında dengeye kavuşacaktır. Özellikle bazı ürünlerde tamamen açgözlülükten kaynaklanan fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır. İhracat, istihdam ve yatırımlar noktasında zaten bir sorunumuz yok. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız. Üniversiteli gençlerimize ve ev hanımlarına meydanlarda verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. İnşallah onları da tek tek yerine getireceğiz." dedi.

Emlak365.com