Değeri tam 102 milyon TL! Fatih Ürek 5 katlı villasını satışa çıkardı

Ünlü sanatçı Fatih Ürek, 5 katlı villasını satışa çıkardığını duyurdu! Villanın değerini duyan vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Değeri tam 102 milyon TL! Fatih Ürek 5 katlı villasını satışa çıkardı

Türkiye'nin en tanınmış isimlerinden biri olan şarkıcı ve tiyatrocu Fatih Ürek magazinde de adından sık sık söz ettiriyordu. Tarzı ile gündeme gelen Fatih Ürek bu defa satışa çıkardığı yazlığın fiyatı ile konuşuldu. Bir servet değerindeki villasının satışa çıkarıldığı rakamı duyan kişilerin dudakları uçukladı!

DEĞERİ TAM 102 MİLYON TL!

TV8 ekranlarında yayın yapan magazin programı 2. Sayfa'nın haberine göre yaz aylarında vaktinin çoğunu geçirdiğini Bodrum'daki 5 katlı villasını satışa çıkardığı öğrenildi. 57 yaşındaki sanatçının villasını görenler çok beğenirken bir yandan fiyatı da gündem oldu.

Fatih Ürek tarafından yapılan açıklamalara göre tek kişi için villasının masraflarının çok gelmesi nedeni ile satmaya karar verdiği öğrenildi. Canlı yayında yaptığı açıklamalarda 3.5 milyon euro yani 102 milyon TL'ye satışa çıkardığı evini 24 saat kameralar ile izlediğini ifade etti.

screenshot-106.png

EVİNDE 8 KİŞİ ÇALIŞIYOR!

Fiyatı duyan sunucular da canlı yayında şaşkınlığını gizleyemezken Fatih Ürek evinde tam 8 kişinin çalıştığını ifade etti. Bununla birlikte toplamda 3.5 milyon euro fiyat biçtiği bu evinin satışlarını yaparken eşyaları ile birlikte satmaya karar verdiği öğrenildi. Euro'nun artışa geçtiği bu dönemde fiyatların nasıl değişeceği merak konusu iken bir yandan da evi kimin, ne zaman satın alacağı hakkında merak edilenler de arttı. Görücüye çıkan 5 katlı villa oldukça beğeni toplarken fiyatı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.