Halkbank'tan 199 BİN TL'ye SATILIK 2+1 106 metrekare daire! Bu fiyata motosiklet bile yok

Kamu Bankası Halkbank tarafından adeta bir motosiklet fiyatına bile olmayan uygun fiyatlı daire satışı başladı. 199 Bin TL'ye satılan 2+1 daire fiyatı şok ederken satın almak isteyenler için detaylar da belli oldu.
Halkbank'tan 199 BİN TL'ye SATILIK 2+1 106 metrekare daire! Bu fiyata motosiklet bile yok

Türkiye'de milyar liralık dev bütçesi ile 81 ilde milyonlara hizmet veren kamu bankası Halkbank tarafından konut satışı ilanı duyuruldu. Herkesin başvuru yapabileceği ilana ilişkin detaylar belli oldu.

Halkbank'tan 199 BİN TL'ye SATILIK 2+1 106 metrekare daire! Bu fiyata motosiklet bile yok- Halkbank yayımladığı konut satışları ile gündemden düşmüyor. Uygun fiyatlı ev satın almak isteyenlere icralık gayrimennkul Halkbank daire satışları başladı. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde satılığa çıkarılan apartman dairesinin satış fiyatı oda sayısı ve metrekaresi vatandaşların alım gücüne hitap ediyor.

FİYATI VE METREKARESİ BÜTÇEYE UYGUN

Son yıllarda ülke genelinde giderek artan fahiş konut fiyatları karşısında ev sahibi olmak isteyenlere Halkbank'ın aşağıdaki ilanı umut oluyor. Toplamda 106 metrekarelik 2+1 odalı dairenin satış başlangıç fiyatı 199 Bin TL olarak belirlendi.

İşte ilana ilişkin Halkbank'ın resmi web adresi üzerindeki detaylı paylaşımı:

dflgjslkr.jpg

1000.jpg

Mardin'de satışa çıkarılan ev için ilana başvuru yapmak isteyen kişilerin yine Halkbank'ın web adresi üzerini ziyaret etmeleri ve fiyat teklifi oluşturmaları gerekiyor. Şartları ve koşulları sağlayan vatandaşlar satılığa çıkarılan gayrimenkulün sahibi olabilecekler.

Konut fiyatlarının 1 Milyon TL'nin üzerine çıktığı yurt genelinde Halkbank'ın bu satışları vatandaşın yüreğine su serperken konuta ilişkin teminat bedeli de toplamda 5 Bin 970 TL olarak belirlendi. Yüksek katlı yeni yapılmış binaları ile dikkat Çeken Mardin'de hem yaşamak hem de ev sahibi olmak isteyenler için önemli fırsat. Başvuru yapacak adayların bu fiyatlandırmalara dikkat etmeleri gerekiyor.