İkinci 100 Günlük Eylem Planı İle 10 Bin Ucuz Sosyal Konut Müjdesi Geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile İkinci 100 Günlük Eylem Planı listesini açıkladı.
İkinci 100 Günlük Eylem Planı İle 10 Bin Ucuz Sosyal Konut Müjdesi Geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile İkinci 100 Günlük Eylem Planı listesini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün düzenlenen tören ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İkinci 100 Günlük Eylem Planı programını açıkladı.



Açıklanan program ile ev sahibi olmak isteyenlere 10 bin sosyal konut müjdesi geldi. 10 bin aileye sosyal konut müjdesinin yanı sıra 9 bin konut ve sosyal donatının tamamlanması da programda yer aldı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İkinci 100 Günlük Eylem Planı Ucuz Konut Satışı



ÇŞB-17 9.000 konut ve sosyal donatının tamamlanması



ÇŞB-18 10.000 aileye sosyal konut satışının gerçekleştirilmesi



400 Projeden 340 Tanesi Tamamlandı!



Cumhurbaşkanı Erdoğan Birinci 100 Günlük Eylem Planı içerisinde yer alan 400 projeden 340 tanesini yerine getirdiklerini söyledi. Türkiye'de 5 millet bahçesi açtıklarını söyleyen Erdoğan açılan millet bahçelerinin büyüklüğünün yaklaşık 1,5 milyon metrekare olduğunu söyledi.



Çırpıcı Millet Bahçesi, Hoşdere Millet Bahçesi, Başakşehir Millet Bahçesi, Kayaşehir Millet Bahçesi ve Baruthane Millet Bahçesi için açılış yaptıklarını söyleyen Erdoğan 28 Millet Bahçesi içinde proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi.



Hedeflerinin her ile en az bir millet bahçesi yapmak olduklarını söyleyen Erdoğan bu yöndeki çalışmaların tüm hızı ile devam edeceğini ve kişi başına düşen yeşil alan miktarının arttırılacağını dile getirdi.



Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için TIKLAYINIZ



Twitter sayfamız için TIKLAYINIZ



Haber Kaynağı: Emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"