ING konut kredisi ile herkes ev sahibi olabilir! İşte detaylar…

Ev sahibi olmak isteyen ancak finansal durumu el vermeyenler. Bununla da kalmayıp bankaların değişim ile sıkılaşan oranları ile kredi de çekemeyeceğini düşünenlere ING’den bomba gibi kampanya geldi. Artık herkes ev sahibi olabilir!
ING konut kredisi ile herkes ev sahibi olabilir! İşte detaylar…

İnşaat sektöründe artan maliyetler konut fiyatlarını oldukça fahiş rakamlara çıkardı. Konut fiyatlarının milyonları geçmesi tüm vatandaşların ev sahibi olma hayallerini suya düşürürken bankaların kredi oranları da cabası oldu. Ancak son yayımlanan habere göre ING yeni konut finansmanı sistemi ile tüm müşterilerini ev sahibi yapacak yeni kredi oranlarından ve kampanyasından bahsetti. 1 milyon TL’ye kadar olan kredi tutarlarında oldukça geniş ödeme imkanları sunan ING tüm müşterilerini oldukça sevindirdi.

HERKES EV SAHİBİ OLACAK!

Artan konut fiyatları ile beraber ev alma hayalini bankadan alacağı krediye bağlayan vatandaşa değişen ekonomi politikaları sayesinde sıkılaşan kredi oranları da vurdu. Bunun üzerine ev alamayacağını düşünen artık vazgeçen vatandaşa ING’den olağanüstü bir kampanya geldi. Bankaların konut, taşıt gibi kredilerde vatandaşı en zor durumda bırakan geri ödeme koşulları oluyor. Bankaların düşen vade oranları krediyi çekse ihtiyacını halletse bile geri ödemelerde vatandaşları oldukça zorluyor.

ING bu durumun farkına vararak müşterilerinin hepsinin ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek adına yeni bir kredi kampanyası sundu. Yeni konut kredisinde ING Konut Finansmanı Sistemini kullanarak kredilerini almaları ile uzun vadede ve yüksek oranda kredilerini alıp hayallerindeki eve ulaşabileceklerini belirtti.

KREDİ ORANLARI!

ING Konut Finansmanı Sistemini kullanarak kredilerini alacak müşteriler için açıklanan kredi oranları ise;

Tutar (TL): 500.000 Türk lirası
Vade (Ay): 120 ay
Taksit Tutarı: 14.939,27 Türk lirası
Faiz Oranı: %2,89
Toplam Geri Ödeme: 1.792.712,77 Türk lirası
Tutar (TL): 1.000.000 Türk lirası
Vade (Ay): 120 ay
Taksit Tutarı: 29.878,54 Türk lirası
Faiz Oranı: %2,89
Toplam Geri Ödeme: 3.585.426,68 Türk lirası olarak belirtildi.