İş Bankası Kelepir Gayrimenkullerde İndirim Yaptı! 80 Bin TL'ye 100 Metrekare Ev, 71 Bin TL'ye Dükkan Satışı!

İş Bankası satışa çıkardığı bazı gayrimenkullerde fiyat indirimi yaptı. İşte İş Bankası'nın fiyatını düşürdüğü satılık kelepir gayrimenkullerin listesi...
İş Bankası Kelepir Gayrimenkullerde İndirim Yaptı! 80 Bin TL'ye 100 Metrekare Ev, 71 Bin TL'ye Dükkan Satışı!

Gayrimenkul satın alabilmek için fiyat indirimi bekleyenlere İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası bir süre önce ssatışa çıkardığı bazı gayrimenkullerin fiyatlarında indirim yoluna gitti. İş Bankası tarafından acil olarak satılması beklenen bu gayrimenkullerin fiyat avantajından acele edenler yararlanma imkanına sahip olacaklar. İş Bankası ucuz fiyata gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere sunduğu yeni imkanlara dair araştırmalar ise yoğunlaştı.

İŞ BANKASI NEDEN GAYRİMENKUL FİYATLARINI DÜŞÜRDÜ

Türkiye'de son dönemlerde bankaların gayrimenklul sektörünün bir aktörü gibi satış yaptıkları biliniyor. Esasında bankaların ana faaliyet alanları içerisinde gayrimenkul satışı yer almıyor. Gayrimenkul satışlarının finanse edilmesi bankaların ilgi alanına giriyor ama direkt olarak satış yapmak bir anlamda zorunluluktan kaynaklanıyor.

Bankalar müşterilere teminat karşılığında çeşitli krediler kullandırabiliyorlar. Bu kredilerin ödemelerindeki sorunlar ise teminat olarak gösterilen ve üzerinde banka lehine ipotek tesis edilen gayrimenkullerin bankaların mülkiyetlerine geçmesine neden oluyor. Bir gayrimenkulün muhafaza edilmesi de belli bir maliyet gerektiriyor. Bankalar hem bu maliyetlerden kurtulmak hem de kredi zararlarının telafi edilebilmesi için nakit dönüşümünü hızlandırabilmek adına bu taşınmazları kelepir fiyatlarla satışa çıkarabiliyorlar.

İş Bankası da satışa çıkardığı bazı gayrimenkullerin daha hızlı bir şekilde satılabilmesi için ekstra indirimler yaptı. Türkiye'nin farklı şehirlerinde bulunan bu gayrimenkuller makul fiyatlarla satışa çıkarıldı. Emlak piyasasında normal şartlar altında bulunamayacak fiyatlarla yapılacak olan bu satışlar vatandaşlara çok kazançlı çıkabilecekleri bir gayrimenkul yatırımının da kapısını aralayabiliyor.

İŞ BANKASI HANGİ GAYRİMENKULLERİN FİYATLARINI DÜŞÜRDÜ?

İş Bankası tarafından fiyat indirimi yapılan gayrimenkuller belirlenerek kamuoyuna ilan edildi. Vatandaşlar bu imkandan yararlanmak için bu gayrimenkul satış ilanlarını mercek altına almaya başladılar. İş Bankası hangi şehirlerde bulunan gayrimenkullerin fiyatlarında indirimi yolunu tercih etti? İşte İş Bankasının fiyatını düşürdüğü gayrimenkuller ve bulundukları şehirler...

İş Bankası tarafından güncellenen gayrimenkul satış ilanlarına göre Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bulunan 100 metrekarelik konut için 80 Bin TL fiyat belirlendi. Ayrıca Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde işlek bir merkezde bulunan 30 metrekarelik dükkan için ise 71 Bin TL fiyat isteniyor.

İş Bankası Kelepir Gayrimenkullerde İndirim Yaptı! 80 Bin TL'ye 100 Metrekare Ev, 71 Bin TL'ye Dükkan Satışı!

İş Bankası konut fiyatlarının yüksek olduğu bilinen Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 131 metrekare büyüklüğündeki apartman dairesi için 400 Bin TL fiyat açıkladı. Yayınlanan gayrimenkul satış ilanlarından bir diğerine göre ise Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan bir binanın yarı hissesi de 120 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

İş Bankası Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 86 metrekarelik büroyu 500 Bin TL'ye, Uşak Merkez'de 3.400 metrekarelik tarlayı da 600 Bin TL'ye satışa sundu.

İş Bankası Kelepir Gayrimenkullerde İndirim Yaptı! 80 Bin TL'ye 100 Metrekare Ev, 71 Bin TL'ye Dükkan Satışı!

İş Bankası tarafından indirimli gayrimenkul satışlarının yapıldığı illerden birisi de Muş oldu. Muş Merkez'de 27 metrekare büyüklüğünde dükkan 110 Bin TL'ye, 184 metrekarelik konut ise 300 Bin TL'ye satılıyor.