İstanbul'da tam hisseli konut imarlı devlete ait arsalar satışa çıkarıldı!

Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Küçükçekmece ve Fatih ilçelerinde 5 adet, Beyoğlu Milli Emlak Müdürlüğü ise Kağıthane'de konut imarlı arsa satışı yapacağını açıkladı.
İstanbul'da tam hisseli konut imarlı devlete ait arsalar satışa çıkarıldı!

Emlak365.com - İstanbul'da arsa arayanlar, yatırım yapmak isteyenler için devlete ait bazı arsaların satışlarının yapılacağı açıklandı. Söz konusu arsaların konum bilgilerini ilan eden iki ayrı emlak müdürlüğü satışların kaç lira muhammen bedel ile yapılacağını açıkladı.

İSTANBUL'DA MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK İMARLI ARSALAR

İstanbul Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan Topkapı Milli Emlak Müdürlüğü ile Beyoğlu Milli Emlak Müdürlüğü toplam 7 adet arsa satışı yapacak. Duyuruya göre Topkapı Milli Emlak Müdürlüğü iki ilçede 5 adet arsa satışı yapacak. Topkapı Milli Emlak Müdürlüğü ise iki ilde iki arsa satacak. İşte yeni ilan edilen o duyurular.

Topkapı Milli Emlak Müdürlüğü 5 Arsa Satış İlanı

Topkapı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruların 4'ü Küçükçekmece İlçesi için yayımlandı. Bu ilçede Safra (Tevfikbey), Safra (İnönü) mahallelerinde satılacak arsalar 128 m2, 211 m2, 254 m2 ce 22 m2 olarak açıklandı. 1 milyon 408 bin TL'den başlayan fiyatlar 3 milyon 48 bin TL'ye çıkıyor. Diğer arsa ise Fatih ilçesi Denizabdal (Şehremini) Mahallesinde yer alıyor. Bu arsa 178 m2 büyüklükte 3 milyon 571 bin TL değerinde.

Beyoğlu Milli Emlak Müdürlüğü 2 Arsa Satış İlanı

Beyoğlu Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan iki adet arsanın ilki; Beyoğlu ilçesi Camiikebir Mahallesinde yer alıyor. 69 m2 büyüklükte olan gayrimenkul için 1 milyon 500 bin TL değer belrilendi. Diğeri ise Kağıthane ilçesi Merkez (Nurtepe) Mahallesinde yer alıyor. Konut alanı imarlı arsa 160 m2 büyüklükte ve 1 milyon 600 bin TL muhammen bedelde.

Satış Tablosu

İstanbul'da tam hisseli konut imarlı devlete ait arsalar satışa çıkarıldı!

Konut imarlı 7 arsanın satışının ne zaman, hangi satış yöntemiyle ve hangi usulle yapılacağına dair kurum "Yukarıda nitelikleri belirtilen mülkiyeti Hazine'ye ait taşınmazların satış ihaleleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile yukarıda gösterilen gün ve saatlerde İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Cad. Hükümet Konağı Sk. No:11 Kat: 1 Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL adresinde, İhale Salonunda yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

İstanbul'da devlete ait arsaları almak isteyenler Milli Emlak Müdürlüğü web sitesinden ön başvuru kılavuzuna ulaşabilirler. Başvurular İstanbul Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'na şahsen yapılacak.