Kimlik numarasıyla e-devlet web tapu ve başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Taşınmaz mülk sahipleri tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik yapabilmek adına e-Devlet üzerinden kimlik numarası ve şifresiyle giriş yaparak işlem gerçekleştirebilmektedir.
Kimlik numarasıyla e-devlet web tapu ve başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Mobil cihazlar aracılığıyla tapu sorgulama işlemlerinin oldukça basit bir şekilde tamamlanabileceği belirtildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü online işlemler sayesinde artık ilk zorlu aşamaları dakikalar içerisinde tamamlayabilir hale getirdi. Özellikle arsa ve arazi alımlarında sıklıkla ihtiyaç duyulan tapu parsel sorgulama işlemleri artık vatandaşların akıllı telefonlarından birkaç tıklama ile gerçekleştirilebilecek.

ADA PARSEL TAPU KAYDI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Taşınmaz yatırımları arasında arsa ve arazi alımları ilk sırada yer edinir. Tasarruf sahipleri, gelecekte değerleneceğine inandıkları gayrimenkulleri cazip fiyatlarla alma peşinde.

Bu alımlar öncesinde arsa veya arazinin ada ve parsel bilgilerini öğrenmek isteyen vatandaşlar bu konum bilgilerini hızlıca elde edebilecek. Bu işlemler çeşitli elektronik cihazlar üzerinden gerçekleştirilebilir. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün web sitesi veya e-Devlet sistemi üzerinden sorgulama işlemleri yapılabilmektedir.

Ada parsel sorgulama işlemleri, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün oluşturduğu sistem sayesinde kolayca gerçekleştirilebilir.

E-DEVLET ADA PARSEL SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Bu sorgulama sayfasında ki boş kutucukları doldurarak, arazi ya da arsanın ada parsel numarasından konum bilgilerine ulaşılabilmektedir.

Bu hizmet için E-Devlet Giriş Kapısı'na girerek şifreyle işlem yaparak hızlı ve güvenli sonuca ulaşabilirsiniz.

E-Devlet sistemi üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün WEB TAPU uygulamasına giriş yaparak, kendi gayrimenkullerinizi sorgulayabilirsiniz.

Emlak365.com