Manisa Şehir Hastanesi Açılış Tarihi Açıklandı!

Manisa Şehir Hastanesi için büyük bir merakla beklenen açılış tarihi açıklandı. Detaylar haberimizde...
Manisa Şehir Hastanesi Açılış Tarihi Açıklandı!

Manisa Şehir Hastanesi için büyük bir merakla beklenen açılış tarihi açıklandı. Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin son yıllarda yaptığı en büyük sağlık yatırımları arasında yer alan şehir hastaneleri birbiri ardına açılmaya devam ediyor.



Açılış tarihi belli olan şehir hastanelerinden biride Manisa Şehir Hastanesi oldu. Manisa Şehir Hastanesi 30 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan açılış tarihi ile hizmet vermeye başlayacak.



Manisa Şehir Hastanesi Kaç Yataklı?



Manisa Şehir Hastanesi 558 yatak kapasiteli olarak hizmet vermeye başlayacak. Hastanenin 27 Ekim 2018 tarihinde acil servis bölümü, 30 Ekim 2018 tarihinde ise poliklinik bölümü hizmet verecek.



Toplam 173 bin metrekarelik alana sahip olan Manisa Şehir Hastanesi 122 yoğun bakım yatağı, 19 ameliyathane, 16 fizik tedavi ve rehabilitasyon yatağı, 224 tek kişilik, 96 çift kişilik hasta odası ile hastalara sağlık hizmeti sunacak.



448 Araç Kapasiteli Otoparkı İle Hizmet Verecek



Konu hakkında açıklamada bulunan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi Kılıç, "Gebelerimizin sağlıklı doğum yapabilmesi için 10 adet sancı odası bulunacak. Tesisimizde otopark sorunu oluşmaması için de bin 448 araç kapasiteli otopark yer alacak.



Toplam 174 adet poliklinik odası ile hizmet verilecek. Manisa Devlet Hastanesi ve Merkez Efendi Devlet Hastanesinden, Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiovasküler Cerrahisi Klinikleri ve Anjio birimleri şehir hastanesine taşınacak" dedi.



Emlak365.com