Metaverse'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesini Kim Satın Aldı?

Metaverse hakkında çalışma başlatan AK Parti'ye köşe yazarı Hande Fırat'tan kötü haber geldi. Fırat, Metaverse'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin satıldığını söyledi.
Metaverse'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesini Kim Satın Aldı?

Hürriyet yazarı Hande Fırat bugünkü köşesinde, AK Parti'nin Metaverse adımlarına ilişkin bilgilere yer verdi. Dünya genelinde mülk ya da arazi sahibi olmanın yanı sıra sanal evrenlerde de tapu sahibi olmanın mode olduğunu söyleyen Fırat, bu durumun AK Parti ve hükümeti de harekete geçirdiğini belirtti.

AK PARTİ'DEN METAVERSE ADIMLARI

Hayatımıza henüz girmiş olan Metaverse evreni ile ilgili her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Günümüzde normal arsa ve tapu satışlarının yanı sıra birde bu sanal alemde yapılan tapu satışları eklendi.

Ünlü isimlerin Metaverse'de düzenlediği partilerin yanı sıra bu sanal evrenlerde arsa, bina, dükkan, tarihi eser satın alınabiliyor olması resmen bir çılgınlığa dönüştü.

Metaverse'de yaşanan gelişmeler AK Parti ve hükümeti de harekete geçirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Metaverse forumu düzenleneceği daha önce belirtilmişti. Metaverse, kripto para ve sosyal medyada alım satımların nasıl yapıldığı incelenecek. Ayrıca alım satımların da regüle edilmesi gündem maddelerinden biri olarak öne çıkıyor.

En son gerçekleştirilen MYK Toplantısında AK Parti kurmayları '' Şu anda insanlar yurtdışından Meryem Ana Tapınağını, müzeleri satın alıyorlar '' diye belirtmişti.

Metaverse'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesini Kim Satın Aldı?

METAVERSE'DE CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNİ KİM SATIN ALDI?

Hande Fırat, AK Partililere uyarıda bulunarak sanal evrende Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin çoktan satıldığını belirtti. Kimin aldığına dair henüz bir açıklama yapılmasa da, külliyeyi geri satın almak için yüklü miktarda ödeme yapmak gerekiyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin yanı sıra parti genel merkezlerinin de Metaverse'de satışa çıkarıldığı öğrenildi. Ali Babacan'ın genel başkanlığını üstlendiği DEVA Partisi, sanal evrelerde parti binalarını satın alan tek parti olarak öne çıkıyor.

Metaverse'de parti binası satın almanın öneminden bahseden Fırat, '' Örneğin sanal gözlükle sanal evrenlere girenler, AK Parti binasının önünden geçerken, bir sürprizle karşılaşıp Z Partisinin afişini görebilirler '' dedi.