Milli Emlak 53 ilde TOKİ'den ucuz fiyata arsa satışına başladı! Hazine arazileri kelepir fiyatlarla satışta

Arsa sahibi olmak isteyenlere arazi yatırımı yapmak isteyenlere Milli Emlak müjdesi geldi.
Milli Emlak 53 ilde TOKİ'den ucuz fiyata arsa satışına başladı! Hazine arazileri kelepir fiyatlarla satışta

Milli Emlak 53 ilde TOKİ'den ucuz fiyata arsa satışına başladı! Hazine arazileri kelepir fiyatlarla satışta - Ucuz konut ve arsa almak isteyen kişiler TOKİ duyurularını yakından takip ederken bir satış duyurusu da Milli Emlak tarafından yapıldı.

Milli Emlak tarafından yayımlanan yeni ilanlar ile 53 ilde kelepir fiyatlarla hazine arazileri satışa çıktı. Hem devletin atıl durumda olan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak hem de arsa arzını arttırarak konut fiyatlarını düşürmek amacı ile hazine arazilerinin satışı başladı.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK HAZİNE ARAZİLERİ VE ARSA FİYATLARI NE KADAR?

Milli Emlak GOV TR resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilan kapsamında pek çok ilde yer alan hazine arazileri, arsa ve tarlalar satışa sunuldu. Satılan araziler için talep edilen fiyatlar dikkat çekerken TOKİ tarafından satışa sunulan arsalardan dahi daha düşük fiyat seçeneklerinin yer alması dikkat çekti.

arsa-1-001.jpg

arsa-2.jpg

Arsa, arazi ve tarla yatırımı yapmak isteyen kişilere yönelik olarak yayımlanan 53 ilde Milli Emlak tarafından yüzlerce ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında satışa sunulan arsa ve tarlalar için isteyen kişilere aynı zamanda 24 ay taksitle ödeme imkanı da sunuldu. Yine bu arsalar için 5 sene emlak vergisi muafiyeti imkanı da tanınıyor.

MİLLİ EMLAK'TAN ARSA NASIL ALINIR?

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsaların tüm ilanları Milli Emlak GOV TR internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup bu ilanlara başvurular için tüm bilgiler detaylar kısmında yer almaktadır. Milli Emlak resmi sitesinden yayımlanan tüm ilanlarda ihale tarihi, ihale şartları ve arsaların özellikleri yer almaktadır.