Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte en uygun 1+1, 2+1, 3+1 odalı 35 M2 ile 166 M2 evlerin güncel fiyatları

Ülke genelinde giderek popülerliği artan prefabrik evlerin güncel fiyatları milyonlar tarafından merak ediliyor. İşte en uygun 1+1, 2+1, 3+1 odalı 35 metrekareden başlayan ve 166 metrekareye kadar çıkan evlere ait güncel listeler...
Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte en uygun 1+1, 2+1, 3+1 odalı 35 M2 ile 166 M2 evlerin güncel fiyatları

6 Şubat Kahramanmaraş deprem faciası ile birlikte yüksek katlı binalara olan güvenin giderek azalması sonrası tek katlı ya da maksimum 2 katlı olan prefabrik ya da konteyner evlere olan istek arttı.

62m2-standart-800x500.jpg

Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte en uygun 1+1, 2+1, 3+1 odalı 35 M2 ile 166 M2 evlerin güncel fiyatları- Sıfır tasarlanan ve pratik kullanımı ile özellikle toprak sahibi olan kişilerin ilk etapta tercih ettikleri prefabrik evler internet sitelerinde uygun fiyat derecelerine göre yayımlanıyor. yaklaşık 300 Bin TL ile başlayan fiyatlar 1 Milyon TL ve üzerine çıkabiliyor.

İnternetteki en uygun satışlara bakıldığında aşağıdaki gibi prefabrik ya da ahşap evlere ilişkin fiyatlar listeleniyor:

pref.jpg

pazz.jpg

Bir çok farklı tasarım çeşitleri bulunan prefabrik evler ya da ahşap tasarımlı evler kolay taşınabilir olması, yerlerinin değişebilir olması ve konut kapsamında imara gerek duyulmaması sebei ile bir çok arsa sahibi kişi tarafından ilk etapta tercih edilenler arasında.

FİYATLAR ARTIP AZALABİLİR

Uygun fiyatlı seçenekleri ile bir çok farklı katlarda tasarımlara da sahip olan prefabrik evler genel olarak 2 ile 3 kat üzerine geçmeyecek şekilde tasarlanıyor. Evlerin büyüklüğü, oda sayısı ve kullanılan malzemesine göre fiyatlarda artış ya da düşüşler yaşanabiliyor. Prefabrik ev satın almak isteyen kişiler sıfır ev satış sitelerini inceleyebilir ya da prefabrik ev satışı yapan firmaları arayarak bilgi alabilirler.

Sıfır satışlar olduğu gibi ikinci el prefabrik satışlardan da faydalanmak isteyenler ikinci el konut satışları araştırması üzerinden inceleme yaparak güncel uygun fiyatlı seçeneklere ulaşabilirler.