Şahan Gökbakar'dan çok konuşulacak Kanal İstanbul açıklaması: Benim projemdi!

Recep İvedik 7 filmi ile sinema salonlarına geri dönmeye hazırlanan Şahan Gökbakar yaptığı Kanal İstanbul açıklaması ile büyük yankı uyandırdı. Kanal İstanbul projesi fikrinin bir filminden alındığını iddia etti.
Şahan Gökbakar'dan çok konuşulacak Kanal İstanbul açıklaması: Benim projemdi!

Şimdiye kadar her bölümü sinema salonlarında izlenme rekorları kırmayı başaran Recep İvedik serisi ile büyük üne kavuşan Şahan Gökbakar serinin son filmini hazırladı. Recep İvedik 7 fragmanı ile yine büyük yankı uyandıran Şahan Gökbakar katıldığı programda Kanal İstanbul projesi hakkında söylediği sözlerle gündeme geldi. 

Son dönemde yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettiren ve sık sık iktidarı eleştiren Şahan Gökbakar katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözlerle bir kere daha gündeme gelmeyi başardı. Recep İvedik 7 filmi fragmanı ile gündemde olan Gökbakar bu seferde Kanal İstanbul projesinin kendisine ait olduğunu iddia ettiği açıklamaları ile sosyal medyada TT oldu. 

KANAL İSTANBUL PROJESİ FİKRİ KİME AİT?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyük hayalim diyerek tanıttığı ve tamamlanması durumunda Türk Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olacak olan Kanal İstanbul projesi muhalefet ve iktidarı da sıklıkla karşı karşıya getiriyordu. Resmi olarak ilk kazı çalışmasının 2023 senesine sarktığı Kanal İstanbul projesi hakkında bir çıkışta Şahan Gökbakar tarafından yapıldı. 

Gökbakar yaptığı açıklamasında "Barbaros Bulvarı'nı boydan boya kazdırıp ekstra kanal yaptıracağım diyordum, şimdi Kanal İstanbul çıktı. Bütün vaatlerim orada gerçekleşiyor. Bana yolluyorlar sosyal medyadan ‘şunu demişsin abi bak yapıyorlar’ diye. Yani bizim ne olabilir en absürt diye düşündüğümüz şeyler gerçek oluyor. Zaten adı da çılgın proje” diyerek mizahi bir yanıt verdi.