Son Dakika! Bakan Albayrak Açıkladı Konutta KDV İndirimi ve Tapu Harcı İndirimi Devam Edecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Vergi Denetim Toplantısı kapsamında konuşma yapıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak konutta KDV indirimi hakkında açıklamada bulundu. Hem konutta KDV indirimi hem de tapu harcı indirimi devam edecek. .
Son Dakika! Bakan Albayrak Açıkladı Konutta KDV İndirimi ve Tapu Harcı İndirimi Devam Edecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Vergi Denetim Toplantısı kapsamında konuşma yapıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak konutta KDV indirimi hakkında açıklamada bulundu. Hem konutta KDV indirimi hem de tapu harcı indirimi devam edecek.



Tapu Harcı İndirimi ve Konutta KDV İndirimi Yıl Sonuna Kadar Devam Edecek



Konu hakkında açıklamada bulunan Bakan Berat Albayrak "KDV ve ÖTV indirimlerini devreye aldık. Konut satışlarında KDV oranlarında yüzde 18'den 8'e indirim uygulaması devam edecek. 1 Kasım itibariyle yıl sonuna kadar devam edecek.



2. kamu araçlarında yüzde 4'ten 2'ye indirimi devam edecek. KDV'de yüzde 18'den 8'e araçta da devam edecek. Beyaz eşyada da yıl sonuna kadar KDV'yi sıfıra indiriyoruz. 1600 CC'de TV'de 15 puan indirime gideceğiz. Ticari araçlarda KDV'de ise yüzde 18'den yüzde 1'e indiriyoruz. Çok önemli adımlar ekonomimizin daha hızlı ilerlemesi için yıl sonuna kadar bu adımları işleyeceğiz." dedi.



Emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"