Ucuz Ev Almak İsteyenlere Kaçırılmayacak Fırsat! 164 Metrekare Ev 35 Bin Liraya Satılıyor!

Uygun fiyatlı konut sahibi olmak için umutlarını yitiren dar ve orta gelirli vatandaşlara İş Bankası müjdeli haberi verdi. Sadece 35 bin liraya 164 metrekare konut sahibi olmak mümkün!
Ucuz Ev Almak İsteyenlere Kaçırılmayacak Fırsat! 164 Metrekare Ev 35 Bin Liraya Satılıyor!

Günümüz şartlarında ev sahibi olmak pek çok vatandaş için sadece hayal halini aldı. Uygun fiyatlı konutun neredeyse kalmaması sebebiyle dar ve orta gelirli ailelerin ev almaları neredeyse imkansız hale geldi.

Kira derdinden kurtulmak ve bir yatırım sahibi olmak vatandaşlar uygun fiyatlı satılık konut ilanlarını araştırmaya devam ediyorlar. Ancak bu süreçte özellikle zam üzerine zammın eklenmesi nedeniyle eski fiyatlar neredeyse ikiye katlandı. Son dönemlerde pek çok ilanın geri çekilmesi ve yeni yılla birlikte ilanların zamlanarak güncelleneceğinin açıklanması ev almak isteyen vatandaşları panikletmişti.

İŞ BANKASI’NDAN KONUT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE GÖRÜLMEMİŞ FIRSAT!

Ucuz Ev Almak İsteyenlere Kaçırılmayacak Fırsat! 164 Metrekare Ev 35 Bin Liraya Satılıyor!

İş Bankası konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. İcra ile el konulmuş ve borca karşılık alınmış konutlar İş Bankası tarafından çok uygun fiyatlar ile vatandaşa sunuluyor. İş Bankası tarafından düzenli aralıklarla yayınlanan ilanlarda evler 35, 40, 45 bin liradan başlayan, arabadan ucuz fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bunun için düzenli olarak İş Bankası’nın internet sayfası üzerinden güncel ilanları takip etmek gerekiyor.

İŞ BANKASI 35 BİN LİRAYA UYGUN FİYATLI KONUT SATIYOR

İş Bankası tarafından son yayınlanan konut ilanı oldukça heyecanlandırdı. Şanlıurfa’da satışa çıkarılan bir apartman dairesi Suruç ilçesinde bulunuyor. Üstelik 3 oda bir salon boyutlarında geniş bir daire olmasından dolayı aileye hitap edebilecek olan konut şimdiden il sınırları içerisinde yaşayarak konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için görülmemiş bir fırsat olarak ifade ediliyor.

Konutun kredi alımına uygunluğu hakkında bilgi verilmezken 164 metrekare büyüklüğünde olduğu öğrenildi. 2007 yapımı konut betonarme bir yapıdan oluşuyor. 2. Katta olan konut sadece 35 bin liradan satışa sunuldu. Açık artırma yöntemi ile kelepir konutun satışının yapılması bekleniyor. Satın alma başvurusu için bankanın resmi internet sayfası üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir.

Genel Yayın Yönetmeni