Villa tipi 3+1, 4+1 prefabrik evler! Arsası olana müstakil ev kampanyası!

Prefabrik ev fiyatları ve kampanyaları ile alakalı olarak son gelişmeler belli oldu. illa tipi prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin gözden çıkarmaları gereken bütçe en az kaç TL olmalıdır?
Villa tipi 3+1, 4+1 prefabrik evler! Arsası olana müstakil ev kampanyası!

Türkiye'de ev fiyatlarında çok ciddi bir yükseliş olması insanları çok farklı seçeneklere yönlendiriyor. İnşaat maliyetlerindeki artışlar da eklenince alternatifleri değerlendirenlerin tüm yolları prefabrik evlere çıkıyor. Prefabrik evlerin ekonomik olmaları tercih nedeni olabiliyor. Oldukça geniş bir prefabrik ev sahibi olmak isteyenler çift katlı, villa tipi prefabrik ev fiyatlarını araştırıyorlar.

ARSASI OLANIN EV MALİYETİ DÜŞÜYOR!

Ev yaptırmak için karar alanlar maliyet araştırması yaptıklarında ister betonarme olsun isterse de prefabrik olsun en yüksek maliyetin arsa olduğunu görüyorlar. Ev yapımına uygun bir arsası olanlar ise maliyet tasarrufu ile ev yaptırabiliyorlar. Bu özellikten dolayı kentlerin çeperlerinde yer alan arsalar son dönemlerde oldukça değerlendir. Bu arsalar için istenen fiyatlar katlanırken mevcut arsası olanlar ise bu alanları değerlendirerek kendilerine müstakil bir ev yaptırmayı tercih ediyorlar. 

PREFABRİK EV KALİTESİZ DEĞİL!

Prefabrik evlerin uzun ömürlü olmayacağı endişesi çok sayıda insanda bir ön yargı olarak bulunuyor. Ancak bu durumun artık günümüzde pek geçerliliği kalmadı. Türkiye'de oldukça gelişmiş bir prefabrik ev sanayisi bulunuyor. Prefabrik ev üretimi yapan firmalar ürettikleri evlere uzun yıllar garanti verebiliyor. Tasarladıkları ve ürettikleri prefabrik evlerin arkasında duran firmalar kaliteli malzeme ile üretilmesi durumunda bir prefabrik evin düzenli bakımlarla 40-50 yıl hizmet verebileceğini iddia ediyorlar. 

PREFABRİK EV İÇİN DESTEK ALINABİLİR Mİ?

Prefabrik ev için devlet tarafından destek veriliyor. Ancak bu desteği almak hiç de kolay değil. Tek başına ihtiyaç sahibi olmak bile prefabrik ev yardımını almaya yeterli gelmeyebiliyor. Aile Bakanlığı prefabrik ev yapımı için 200 Bin TL destek sağlıyor ama bunu almanın koşulları oldukça zor. İhtiyaç sahibi olmayanların bu desteği alabilmelerine ise asla imkan tanınmıyor. 

VİLLA TİPİ PREFABRİK EVLER KAÇ TL?

Villa tipi 3+1, 4+1 prefabrik evler! Arsası olana müstakil ev kampanyası!

Villa tipinde tasarlanmış dubleks prefabrik ev yaptırmak isteyenler için kampanyalı fiyatlar belli oldu. 3+1 ve 4+1 çift katlı prefabrik evler için fiyatların 770 Bin TL'den başladığı bildirildi. Firmalar ile pazarlık yapılarak bu fiyatlar daha da aşağıya çekilebilir. 

Not: Burada prefabrik ev satışı yapılmamaktadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler bu faaliyette bulunan firmalar ile irtibata geçmelidirler. Haberimiz yalnızca bilgilendirme amaçlıdır.