Yeni Ordu Stadı Ne Zaman Açılacak?

2017 yılında inşaatına başlanan Yeni Ordu Stadyumu açılış tarihi için geri sayım başladı. Detaylar haberimizde...
Yeni Ordu Stadı Ne Zaman Açılacak?

2017 yılında inşaatına başlanan Yeni Ordu Stadyumu açılış tarihi için geri sayım başladı. Detaylar haberimizde...

Yeni Ordu Stadı Açılış Tarihi Ne Zaman?



Ordu Valisi Seddar Yavuz, Yeni Ordu Stadı hakkında açıklamalarada bulundu. Stadın çim serme işlemlerinin tamamlandığını belirten Vali Yavuz açılışın küçük eksikliklerin tamamlanmasının ardından kısa sürede yapılacağı müjdesini verdi.



"Stadın çimleri serildi. Ordu'da sporun yeniden canlanması adına çok güzel günler bizi bekliyor. Yaklaşık 1,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde stadın bu aşamaya gelmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve ilimizde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.



Stadın belli yerlerinde salon sporları içinde alanlar yapıldı. Dolayısıyla burada sadece futbol değil, salon sporları da yapılacak. Burası kompleks bir stat. Amatör sporlara da çok katkısı olacak." diyerek Ordu Stadı hakkında önemli bilgiler paylaştı.



Ordu Yeni Stad Kapasitesi Kaç Kişilik?



20 bin kişilik kapasiteye sahip olan stadyumda alttan ısıtma sistemi olacak ve 25 loca bulunacak. Yine stadyum içerisinde 84 kişilik refakatçi seyirci tribünü, teraslı, saha ve deniz manzaralı 2 restoran, takım mağazası,84 kişilik engelli trübünü ve kafetarya bulunacak.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"