Ziraat Bankası'ndan Dev Kampanya: 120 Bin Liraya Ev Alana, İkinci El Renault Araba Bedava!

Bankadan satılık ev almak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği Ziraat Bankası akıl almaz fiyatlarla konut satışı yapmaya devam ediyor. Ev alana araba bedava!
Ziraat Bankası'ndan Dev Kampanya: 120 Bin Liraya Ev Alana, İkinci El Renault Araba Bedava!

Aktif büyüklüğü ile Türkiye'nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası satılık gayrimenkul ilanları ile yakından takip edilmeye devam ediyor. Ziraat Bankası tarafından verilen krediler karşılığında ipotek olarak gösterilen konutlar ve araçlar hacizden satılık ilanlar üzerinden satışa sunuluyor. Piyasa fiyatlarının nerede ise üçte bir fiyatına satılan evler ve araçlar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Özellikle de son dönemde yükselen konut fiyatları ve araç fiyatları nedeniyle vatandaş ucuz ev ve araç arayışına yönelirken bankaların da ellerindeki stokların patlama noktasına gelmesi ile satışlarda fiyatlar dibe vurdu. Özelliklede bahçeli ve müstakil ev ilanları dikkat çekmeye başladı. Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut ve araç satış kampanyası ile sadece ev fiyatına hem ev hem de araba alınabiliyor.

ZİRAAT BANKASI SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI

Bankaların ellerinde bulunan konut stoklarını belirli bir süre sonunda ellerinden çıkarmaları BDDK tarafından zorunluluk olarak uygulanırken bankalar hem bu kurala uymak hem de bilançolarını temizlemek adına stoklarında bulunan gayrimenkulleri adeta ölü fiyata satıyor. Örneğin Ziraat Bankası tarafından Mardin Midyat'ta bulunan 218 m2 büyüklüğe sahip olan avlulu taş ev için sadece 24 bin lira talep ediliyor.

Ziraat Bankası'ndan Dev Kampanya: 120 Bin Liraya Ev Alana, İkinci El Renault Araba Bedava!

ZİRAAT BANKASI SATILIK ARAÇ İLANLARI

Banka tıpkı gayrimenkullerde olduğu gibi araç ilanlarında da fiyatlarda son derece düşük seçenekler sunuyor. Verilen satış ilanları içerisinde 2012 moder Renault Master araç için sadece 96 bin lira talep edilirken Ssangyong markalı 2015 model araç için talep edilen satış fiyatı ise sadece 130 bin lira olarak ilan edildi.

Ziraat Bankası'ndan Dev Kampanya: 120 Bin Liraya Ev Alana, İkinci El Renault Araba Bedava!

ZİRAAT BANKASI ÜZERİNDEN 120 BİN LİRA ÖDEYENE ARABA BEDAVAYA GELİYOR! HESAPLAMA NASIL YAPILIYOR?

Yayımlanan ilanlar kapsamında 120 bin lira ödeyerek taş ev alan Ziraat Bankası müşterisi 24 bin lira olan taş ev ödemesi yanı sıra 96 bin lira olan araç için de ödeme yaptığı için evin yanında arabayı bedavaya almış oluyor. Koronavirüs salgını sonrasında konut fiyatları rekor üzerine rekor kırarken 120 bin liraya ev sahibi olmak dahi artık imkansız bir hale gelmiş durumda. Oysa ki Ziraat Bankası bu paraya hem ev sahibi olma hem de araç sahibi olma imkanı sunuyor.