Ziraat Bankası'ndan İCRALIK 2 Katlı Dublex Ev satışı! 56.700 TL peşinatı olan herkes başvurabilir

Kamu Bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan 2 katlı ev satışı gündeme bomba gibi düştü. Elinde birikmiş peşinatı olanlara büyük fırsat.
Ziraat Bankası'ndan İCRALIK 2 Katlı Dublex Ev satışı! 56.700 TL peşinatı olan herkes başvurabilir

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat deprem faciasının etkileri hala 81 il genelinde etkisini sürdürmeye devam ederken vatandaşlar tarafından yüksek katlı binalara olan ilgi azaldı.

Ziraat Bankası'ndan İCRALIK 2 Katlı Dublex Ev satışı! 56.700 TL peşinatı olan herkes başvurabilir- Yüksek katlı binalara olan ilginin azalmasıyla birlikte müstakil ya da çift katlı dublex köy evlerine de ilgi aynı oranda fazlasıyla arttı. Ancak ne yazık ki ülke genelinde arsa ve konut fiyatlarının aşırı yükselmesi sonrası uygun fiyatlı müstakil ev bulmak güç hale geldi. Ancak Ziraat Bankası tarafından gayrimenkul icralıklar üzerinden gösterilen satışlarda 2 katlı köy evi konut arayanlara müjde oluyor.

TEMİNAT BEDELİ 56 BİN 700 TL

İzmit Kocaeli'nde Yassıbağ mahallesinde satışa çıkarılan iki katlı köy evinin satış başlangıç teklif fiyatı ile teminat bedeli açıklandı. Toplamda evin teminat bedeli 56 Bin 700 TL olarak açıklanırken anlık ilk teklif fiyatı ise Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre 945 Bin TL olarak belirtildi.

İşte ilanın detayları:

lkfgkskr.jpg

lfers.jpg

Ziraat Bankası Kocaeli yetkili şubesi üzerinden teklifler ile satışa çıkarılan Yassıbağ'daki 2 katlı köy evinde 1 oda 1 salon ve 1 banyo bulunuyor. Alanın toplam metrekaresi ise 325 olarak kaydedildi. İzmit'te yaşamak ve ev sahibi olmak isteyenlerin banka üzerinden fiyatlara teklif sunarak kayıt olmaları ve işlemleri başlatmaları gerekiyor.

Eve ilişkin yukarıda verilen detaylı bilgilerin yanı sıra satış işlemleri ve diğer süreçler hakkında yine Ziraat Bankası İzmit Kocaeli Şubesi'ni ziyaret edebilir ya da web adresi üzerinden işlem gerçekleştirebilirsiniz.