Ziraat Bankası'ndan İstanbul'da 24.180 TL peşinatla satılık konut! Bu fiyata bisiklet kalmadı İLK BAŞVURAN EVİ ALIR

Türkiye'nin dev kamu bankası Ziraat Bankası tarafından milyonları sevindirecek konut satışı duyurusu geldi. Konut fiyatlarının uçuşa geçtiği İstanbul'da satışa çıkarılan konut elinde nakdi olana büyük müjde olacak.
Ziraat Bankası'ndan İstanbul'da 24.180 TL peşinatla satılık konut! Bu fiyata bisiklet kalmadı İLK BAŞVURAN EVİ ALIR

İkinci el ve sıfır ev satış fiyatlarının günümüzde günden güne giderek artması ve fahiş fiyatlara yükselmesinin ardından bankaların gayrimenkul satışlarına rağbet arttı.

Türkiye'nin kamu bankası Ziraat Bankası ise resmi web sitesi adresi üzerinden konut satışlarına başladı. Bugün satışa çıkarılan İstanbul'daki bir binanın ise peşinat bedeli ile satış bedelini görenler şok oldu. Bu kadar ucuza bir satış daha görülmedi.

Ev sahibi olmak isteyen ya da yatırım yapmak isteyen herkese büyük destek olacak bina satışında 15/488 hisseli binanın başlangıç bedeli 403 Bin TL olarak belirlendi.

slkjflkd.jpg

Türkiye'nin en kalabalık nüfuslu dev metropol şehri İstanbul'da satışa çıkarılan binada toplam metrekare sayısı 788 olurken satın almak isteyen yatırımcı ya da vatandaşların 24.180 TL'lik peşinat ile satışa katılmaları gerekiyor.

wsleljrepw-001.jpg

Satış almak isteyen vatandaşların Ziraat Bankası İstanbul Bağcılar Şubesi'ne gelerek işlem yapmaları ya da web sitesi üzerindeki ilana online başvuru yapmaları gerekmektedir.