0.99 faizle ihtiyaç kredisi! Akbank tek bir başvuru ile hemen veriyor

Bankalardan kredi çekmek istiyorum, acil nakit para arıyorum diyen kişilere çılgın ihtiyaç kredisi kampanyası Akbank tarafından sunuldu. Akbank ihtiyaç kredisi Ağustos kampanyası! 0.99 ihtiyaç kredisi başvuru şartları neler?
0.99 faizle ihtiyaç kredisi! Akbank tek bir başvuru ile hemen veriyor

Nakit paraya ihtiyacım var diyenler için Akbank beklenen ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bir önceki kampanyası ile faizsiz ihtiyaç kredisi desteği sağlayan banka yeni kredi kampanyasında ise düşük faizli ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. 

Yeni kampanyada ise düşük tutarlı nakit paraya ihtiyacı olanlara en uygun ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile şubeye bile gitmeden, cep telefonu üzerinden başvuru yapanlara yüzde 0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriyor. İşte başvuru şartları... 

AKBANK YÜZDE 0.99 FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR! 

Akbank faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası sona ererken yeni kredi kampanyası ile nakit para ihtiyacı olan müşterilerine yüzde 0.99 faiz oranı ile nakit para desteği sağlıyor. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin banka şubesine bile gitmesine gerek kalmıyor. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu Akbank mobil şube üzerinden yapılıyor. Ancak, söz konusu kampanyadan sadece ilk kez Akbank müşterisi olan kişiler yararlanabiliyor. 

0.99 faizle ihtiyaç kredisi! Akbank tek bir başvuru ile hemen veriyor

AKBANK 0.99 İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Akbank'tan yüzde 0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kampanyası çekmek isteyen kişilerin başvurularını 31 Ağustos 2022 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Söz konusu kampanya sadece Akbank mobil uygulamasını indirerek buradan "Akbanklı olmak istiyorum" adımından ilerleyerek başvuru işlemlerini uzaktan müşteri edinimi ile tamamlayan ve ilk kez Akbank müşterisi olacak kişiler için geçerlidir. 

0.99 faizle ihtiyaç kredisi! Akbank tek bir başvuru ile hemen veriyor

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMA TABLOSU! 7.500 TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT ÖDEMESİ NE KADAR, KAÇ TL?

Düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyasında katılım koşullarını yerine getiren ve kredi çekmeye hak kazanan kişilere yüzde 0.99 faiz oranı ile 7 bin 500 liraya kadar nakit para desteği sağlanacak. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler yine kredi başvurularını Akbank mobil şube uygulaması üzerinden gerçekleştirecekler. 

Kredi limiti olarak 7 bin 500 TL belirlenirken kredi vadesi en uzun 12 ay olarak seçilebilecek. Bu şartları taşıyan kişilere aylık 676,41 TL taksitle 7.500 TL ihtiyaç kredisi verilecek. Akbank ihtiyaç kredisi masrafı olarak 41,25 TL ve ihtiyaç kredisi hayat sigortası masrafı olarak ise 100,15 TL masraf tahsilatı yaparak kredi onayı verecek.