1 Mart'ta başvurusu başladı! Bankamatik kartı olanlara müjde 400 TL para iadesi fırsatı

Cebinde bankamatik kartı olan milyonlara duyuru yapıldı. Bankalar Mart ayına özel yeni kampanya ve fırsatlarını açıklarken kampanyalardan yararlanan kişiler yaptıkları harcamalar üzerinden para iadesi almaya hak kazanacaklar.
1 Mart'ta başvurusu başladı! Bankamatik kartı olanlara müjde 400 TL para iadesi fırsatı

1 Mart'ta başvurusu başladı! Bankamatik kartı olanlara müjde 400 TL para iadesi fırsatı - Bankalar müşterilerine yönelik yeni kampanya ve fırsatlarını peş peşe açıklarken bankamatik kartı olan kişiler için para iadesi fırsatı ortaya çıktı. 

Vatandaşların nakit para yerine bankamatik kartını kullanarak yapmış oldukları harcama ve alışverişler için para iadesi alma imkanı sunulacak. Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişiler kampanya koşullarını yerine getirmeleri durumunda yapmış oldukları harcamalar üzerinden para iadesi kazanabilecekler. 

ZİRAAT BANKASI HESABI OLANLARA 400 TL PARA İADESİ NASIL KAZANILIR?

Türkiye'nin en çok müşterisi olan bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası Mart ayına özel yeni kampanyalarını duyurdu. Açıklanan kampanyalar kapsamında Bank Kart kullanan kişilere toplamda 400 TL ve üzerinden para kazanma imkanı sunuldu. E-Ticaret Alışverişlerinize 150 TL Bankkart Lira kampanyası ile 1 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile e-ticaret üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği ilan edildi. 

1 Mart'ta başvurusu başladı! Bankamatik kartı olanlara müjde 400 TL para iadesi fırsatı

Bir diğer kampanyada ise Market Alışverişlerinize Toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanabileceğiniz ifade edildi. Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde, tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişinize 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Söz konusu kampanyalardan yararlanmak isteyen kişilerin ilk harcamalarını yapmadan önce mutlaka kampanya başvurusu yaparak kampanyaya katılım sağlamaları gerekiyor. 

İŞ BANKASI, HALKBANK, VAKIFBANK, AKBANK, YAPI KREDİ BANKASI, GARANTİ BANKASI! BANKAMATİK KARTI ÜZERİNDEN PARA İADESİ NASIL ALINIR?

Tüm bankalar bankamatik kartı ve kredi kartı için para iadesi anlamına gelen hediye para yüklemesi yapmakta olup bankanızın resmi internet sitesini ziyaret ederek sunulan fırsatlardan yararlanabilir, hediye puan uygulamalarından yararlanarak bir sonraki alışverişlerinizi bedavaya getirme imkanı elde edebilirsiniz. Kampanyalı kartları kullanarak kazanacağınız puanları arttırabilir, örneğin tatil harcaması gibi yüksek harcamaları yapmadan kampanyalara dahil olarak 2 bin liraya varan tutarda para iadesi alabilirsiniz.