1 Milyon TL konut kredisi! Halkbank taksit tablosunu yeniledi!

Ev sahibi olmak isteyenler için Halkbank konut kredisi musluklarını açtı. Halkbank2tan 1 Milyon TL konut kredisi çekilmesi durumunda ödemesi gereken aylık taksitlere dair taksit hesaplama tablosu yayınlandı.
1 Milyon TL konut kredisi! Halkbank taksit tablosunu yeniledi!

Konut sahibi olmak isteyenlerin konut kredisi çekmek için banka banka arayışları sürüyor. Özel bankalardan konut kredisi çekerek ev sahibi olmanın yüksek faizlerden dolayı mantıklı bir tarafı kalmadı. Bunun için de insanlar konut kredisi çekmeyi düşündüklerinde kamu bankalarına yöneliyorlar. Kamu bankalarında da en kolay konut kredisi imkanı sağlayan banka olarak Halkbank ön plana çıkıyor. Halkbank'ın konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sağladığı imkanlar belli oldu. 

KONUT KREDİSİ İÇİN SEÇİM SONU BEKLENMELİ Mİ?

Konut kredisi çekmeyi düşünenleri kararsızlığa iten en önemli gelişme seçimlerden sonra hem konut piyasasında hem de bankacılık sektöründe meydana gelebilecek olası gelişmeler oluyor. Uzmanlar bu konuda bazı uyarılarda bulunuyorlar. Seçim sonrasında konut kredisi faizlerinde bir yükseliş yaşanması olası bir ihtimal olarak görülüyor. Bunun yanında konut fiyatlarında da bir düşüş olması bekleniyor. Remzi Özdemir gibi ekonomistler seçim öncesinde mevcut faizlerle alınabiliyorsa konut kredisi çekilerek ev satın almanın kazanç sağlayabileceğini belirtiyorlar. 

HALKBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ MALİ ŞARTLARI NELERDİR?

Halkbank'tan konut kredisi çekilmesinin bazı belli başlı avantajları bulunuyor. Öncelikle aylık yüzde 1,20 faizle konut kredisi çekmek bu bankada mümkün olabiliyor. Ekstra olarak aylık yüzde 0,69 faizli Yeni Evim kampanyası da Halkbank üzerinden uygulanıyor. Ancak o konut kampanyasının bazı özel şartları bulunuyor ve herkesçe bu koşulların yerine getirilmesi zor oluyor. Bundan dolayı aylık yüzde 1,20 faizli konut kredisi kampanyası çok daha geniş kitlelere hitap edebiliyor. 

Halkbank'ın açıkladığı konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere 120 aya kadar da vade yapılıyor. 10 yıl boyunca taksit ödeyen müşteriler ev sahibi olacakları finansman desteğini alabiliyorlar. Bunun yanında müşterilere ödeme planlarında da 5 ayrı seçenek sunuluyor. Aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli şeklinde hazırlanmış ödeme planlarını tercih etmek tamamen müşteriye bırakılıyor. 

1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

1 Milyon TL konut kredisi! Halkbank taksit tablosunu yeniledi!

Halkbank'tan konut kredisi çekilmesi halinde aylık faiz yüzde 1,20 olarak uygulanıyor. 120 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisinin aylık kredi taksiti 15.768 TL, toplam kredi maliyeti 1 Milyon 892 Bin TL oluyor. Kredi borcu da 10 yılda kapanıyor.