120 Bin TL peşinat ile sıfır kilometre Renault Yeni Taliant kampanyası!

Sıfır kilometre otomobil kampanyalarında ayrı bir seviyeye geçen Renault 397 Bin TL’ye Renault Yeni Taliant model aracı satışa çıkardı. 400 Bin TL altında neredeyse sıfır kilometre araç kalmazken Renault’un kampanyası büyük ilgi görüyor.
120 Bin TL peşinat ile sıfır kilometre Renault Yeni Taliant kampanyası!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın almanın bedeli her geçen gün ağırlaşıyor. Ağustos ayının sonuna doğru yaklaşılırken sıfır kilometre araçlar için firmalar zam hazırlıklarına da başladılar. Eylül ayı itibariyle zamlı fiyatlarla satılacak olan sıfır kilometre araçlar için şu andaki fiyatlar bir avantaj teşkil ediyor. Renault’un Yeni Taliant için açıkladığı kampanyalı fiyat ise sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere büyük bir fırsat oluyor.

KAMPANYALI FİYATLA SIFIR KİLOMETRE RENAULT YENİ TALİANT

Renault firması tarafından yapılan açıklamaya göre Ağustos ayının sonuna kadar stoklarla sınırlı olmak kaydıyla devam edecek kampanya kapsamında müşterilere uygun fiyatla sıfır kilometre otomobil satışı yapılacak. Müşteriler 2022 üretimi Renault Yeni Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg model otomobili 397.300 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilecekler. Açıklanan bu fiyat içerisinde kasko ve trafik sigortası maliyetlerinin olmadığı bildirildi.

TAŞIT KREDİSİ AVANTAJI VERİLİYOR!

Renault’un Yeni Taliant model sıfır kilometre aracı için açıklanan 397.300 TL’lik fiyat taşıt kredisi için başlı başına bir avantaj oluyor. BDDK’nın belirlediği ve tüm bankaların uymak zorunda olduğu ilkelere göre 400 Bin TL’ye kadar fatura değeri olan sıfır kilometre otomobillere yüzde 70 oranında kredilendirme yapılarak taşıt kredisi verilebiliyor. Üstelik bu kredi 48 aya kadar vade ile de kullanılabiliyor. Ancak aracın fiyatı 400 Bin TL’nin üzerine çıkarda bankalar yüzde 50 kredilendirme ve 35 ay vade ile taşıt kredisi verebiliyorlar.

Bu kapsamda kampanyaya sokulan Renault Yeni Taliant için 278 Bin TL taşıt kredisi çekilip 48 ay taksit halinde ödenebilecek. Yaklaşık 120 Bin TL peşinat ödemesi yapılarak bu sıfır kilometre otomobil satın alınabilecek.