13 milyon emekliye duyuruldu! Emekli maaşına ek 6.750 TL trink para ödenecek

Emeklilere Mart ayına özel yeni destek ödemesi için merak edilen rakam açıklandı. Ekonomik olarak zorlu günler geçiren emeklilere yönelik bankalar bir kere daha devreye girdi.
13 milyon emekliye duyuruldu! Emekli maaşına ek 6.750 TL trink para ödenecek

13 milyon emekliye duyuruldu! Emekli maaşına ek 6.750 TL trink para ödenecek - Emekli maaşı almaya hak kazanan milyonlarca kişiye yönelik olarak yeni kampanya duyurusu yayımlandı. Emeklilerin geçim derdi her geçen gün artarken bu kişilere yönelik bankalar bir kere daha devreye girdi. 

Mart ayına özel olarak bankalar yeni kampanya güncellemesi yaparken bu kapsamda emeklilere ödenen promosyon rakamları da güncellendi. Bankalar Mart ayında başlayacak EYT başvuruları için hazırlıklarını yaparken emekli maaşı promosyonu için yeni teklif açıklayan bankalardan biri de İş Bankası oldu. 

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU RAKAMI NE KADAR, KAÇ TL?

Özel bankalar arasında yer alan İş Bankası emekli maaşına yönelik olarak yeni destek paketi güncellemesi yaptı. İş Bankası promosyon kampanyasında Mart ayında yapacağı ödemeyi ilan etti. Bu kapsamda yapılan açıklamada "Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır" ifadelerine yer verildi.

Yapılacak olan ödeme tutarları ise;

Emekli maaşı 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar için 4.500 TL

Emekli maaşı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olan emekliler için 5.250 TL

Emekli maaşı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olan emekliler için 6.750 TL

Emekli maaşı 10.000 TL ve daha fazla olan emekliler için ise 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılacağı ifade edildi. 

Başvuru yapan kişiler için 3 iş günü içerisinde yukarıda yer alan tutarlar için ödeme yapılacağı ifade edildi.