13.000 TL indirim açıklandı! Renault Clio için Nisan teklifi!

Sıfır kilometre otomobil kampanyaları büyük ilgi çekmeye devam ediyor. Renault Clio için yeni kampanya açıklandı. Müşterilere hem indirim yapılıyor hem de kredi desteği veriliyor.
13.000 TL indirim açıklandı! Renault Clio için Nisan teklifi!

Otomobil sahibi olmak için plan yapanlar sıfır kilometre araç piyasasındaki gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyorlar. Firmalar zaman zaman oldukça avantajlı kampanyalar ile müşterilerin karşısına çıkabiliyorlar. Sıfır kilometre araç alacaklar bu kampanyaları takip ederek bir miktar daha ucuz fiyata ve makul koşullarla araç sahibi olabiliyorlar. Renault firması da bu ayın sonuna kadar geçerli olarak özel bir kampanya başlattı.

RENAULT CLİO KAMPANYASI BELLİ OLDU!

Renault’un Türkiye’de en çok satış yaptığı otomobillerden birisi de Renault Clio olarak dikkat çekiyor. Bu otomobilin tam bir fiyat performans ürünü olduğu bildirilirken yeni bir kampanya açıklandı. Bu kampanyayı değerlendirenler bir miktar kazançlı çıkacaklar. Hem indirim yapan Renault hem de kredi desteği sağlıyor. Böylece sıfır kilometre otomobilde ayın em önemli kampanyalarından birisi daha belli oldu.

Renault Clio için indirimli fiyat açıklayan firma müşterilere çok önemli bir fırsat sundu. 2023 model Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg versiyon otomobil için 507.700 TL fiyat açıklandı. Normalde Nisan ayı fiyat listesine göre bu araç 520 Bin TL’ye satılıyor. Müşteriler kampanyadan yararlanmak isterlerse yaklaşık 13.000 TL indirim elde edip kazançlı çıkıyorlar.

Renault Clio satın almak isteyenlere firma tarafından bir de kredi desteği imkanı sağlanıyor. Renault Finans tarafından verilen bu kredinin aylık faiz oranı yüzde 0,99 olarak açıklandı. 12 ay vadeli 50 Bin TL kredi veren Renault bu kredinin aylık taksitinin 4.509 TL olduğunu bildirdi. Kalan tutarı peşin olarak ödeyecek olan müşteriler ayda 4.509 TL taksit ödeyerek 2023 model sıfır kilometre Renault Clio sahibi oluyorlar.