15 Aralık son! Halkbank başvuru yapanlara 400 TL para iadesi yapıyor

Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan Halkbank milyonlarca müşterisine 15 Aralık hatırlatması yaptı.
15 Aralık son! Halkbank başvuru yapanlara 400 TL para iadesi yapıyor

15 Aralık son! Halkbank hesap sahipleri 400 TL para iadesi almak için hemen bunu yapın - Bankaların kampanya yarışları nefes keserken bu kampanya duyurularından birini de Halkbank yaptı.

Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan Halkbank tarafından yapılan açıklamada bu kişilerin Paraf TROY başvurusu yapmaları durumunda 400 TL para iadesi alacakları açıklandı. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için son başvuru tarihi ise 15 Aralık 2023 olarak ilan edildi.

HALKBANK PARAF TROY KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

15 Aralık'a kadar başvurulan ve onaylanan Paraf Troy'unuz ile 15 Ocak 2024 tarihine kadar tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişinize 400 TL ParafPara verilecektir.

Kampanya sadece ilk defa Paraf TROY bireysel kredi kartlarına yapılan başvurular içindir. Paraf TROY ile taksit uygulanabilir sektörlerde yapılacak 150 TL ve 30.000 TL arası peşin işlemler ücretsiz 6 taksite bölünebilecektir.

Paraf TROY ile cumartesi günleri yurt içinde tüm restoranlarda, harcamanızın %10’u, toplamda 40 TL'ye kadar indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Paraf TROY ile Paraf üyesi marketlerde Paraf POS’ larından yapacağınız 250 TL ve üzeri peşin harcamalarınıza tek seferde maksimum 9,99 TL, ayda maksimum 80 TL indirim kazanabilirsiniz.

paraf.jpg

Paraf TROY ile ayda bir defa sizin seçeceğiniz bir günde ister %5 indirim, ister artı 4 taksit, ister 2 ay erteleme, isterseniz 5 kat ParafPara kazanma fırsatından yararlanabilirsiniz. Kampanyaya 1 Kasım – 15 Aralık 2023 tarihleri arasında ilk defa yapılan Paraf TROY başvuruları dahildir.

1 Kasım 2023 tarihinden önce bireysel Paraf Troy kredi kartı sahibi olan müşteriler ve bu tarihten önce başvuru yapmış olanlar kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanya yalnızca ilk defa Paraf Troy karta başvuran müşterileri kapsamaktadır.

Yukarıda yer alan şartları yerine getiren kişiler kampanya ödülü olarak 15 Ocak 2024 tarihine kadar yurt içerisinde yapacakları 400 TL ve üzeri ilk alışverişlerine 400 TL para iadesi yapılacak.

Genel Yayın Yönetmeni