1.750 TL Taksit Ödersem İş Bankası'ndan Ne Kadar İhtiyaç Kredisi Çekebilirim?

İhtiyaç kredisi kullanmayı düşünenler İş Bankası'nın kredi maliyet hesaplamalarını araştırıyorlar. İş Bankası'ndan ayda 1.750 TL taksit ödeyerek ne kadar ihtiyaç kredisi çekilebilir? İşte İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi maliyetleri...
1.750 TL Taksit Ödersem İş Bankası'ndan Ne Kadar İhtiyaç Kredisi Çekebilirim?

Finansal durumlarını düzlüğe çıkarmak isteyen vatandaşlar bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak yolunu tercih ediyorlar. Bu şekilde temin edilen nakit kaynakları ile vatandaşlar mevcut borçlarını kapatarak sadece ihtiyaç kredisi borçlarına odaklanıyorlar. Böylelikle bütçe kontrollerini sağlayabilen vatandaşlar daha sağlan ekonomik adımlar atabiliyorlar. Ancak ihtiyaç kredisi kullanmaya karar vermek hiç de kolay olmuyor. Bu krediyi kullanmak için karar verenler kredi maliyet araştırması yaptıktan sonra nihai karara varıyorlar.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ŞARTLARI NELERDİR?

İş Bankası müşteri potansiyeli açısından Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alıyor. İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerin sayısı da bir hayli fazla olabiliyor. İş Bankası'nın hem ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri hem de kredi maliyetleri merak edilen konular arasında yer alıyor. 

İŞ Bankası müşterileri aylık yüzde 2,05 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu kredi maliyeti özel bankalar içerisinde yapılan karşılaştırmada oldukça önemli bir maliyet avantajını ifade ediyor. Kamu bankaları ile de İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi maliyeti açısından pek fazla da far bulunmuyor. Bundan dolayı İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak bu dönemde oldukça makul olabiliyor.

İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi kullanmaları halinde en fazla kaç aya kadar vade ile karşılaşabileceklerini de merak ediyorlar. Bu konuda inisiyatif bankalarda olmadığı için karar BDDK tarafından veriliyor. BDDK'nın kuralları gereği 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine 36 aya kadar, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredilerine 24 aya kadar vade, 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerine de 12 aya kadar vade yapılabiliyor. Bankalar bu azami vade sürelerini herhangi bir şekilde aşamıyorlar. 

AYDA 1.750 TL TAKSİTLE NE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKİLEBİLİR?

İş Bankası müşteriler ihtiyaç kredisi maliyet hesaplamalarını sorguluyorlar. Müşterilere banka tarafından ihtiyaç kredisi kullanmaları halinde aylık yüzde 2,05 oranında kredi faizi uygulanıyor.

1.750 TL Taksit Ödersem İş Bankası'ndan Ne Kadar İhtiyaç Kredisi Çekebilirim?

İş Bankası'ndan 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler aylık 1.750 TL kredi taksiti ödemek şartıyla bankadan toplam 40.827 TL tutarında ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 63 Bin TL oluyor.